Relationsdagen 7

17 september 11.30-16:00 | Fagerudd

Entreprenörskap och motivation med Magnus Helgesson

Anmäl dig här

Välkommen till Relationsdagen 7

 

Här möter du förutom alla medlemmar, den framgångsrika Magnus Helgesson. Aktiviteten startar med lunch kl 11.30 och Magnus finns på plats för att inspirera och coacha under eftermiddagen. Här ges mer utrymme för samtal, möten och diskussioner. Magnus är en ”favorit i repris”, då betyget på hans föreläsning på ett av våra tidigare event blev mer än ”mycket bra”. De som såg honom vill se igen och nu ges även Ni som inte sett honom, att göra det. 

Var: Fagerudd
När: 17 september klockan 11.30–16.00
OSA: Senast 10 september

Medverkande

Möt dagens talare

Magnus Helgesson

Är mannen bakom den framgångsrika restaurangkedjan Harrys som idag omsätter över 700 miljoner kronor. Startade sitt första företag som 12-åring. Den första affärsidén kommer du att skratta gott åt. 2012 nominerades han till Årets VD tillsammans med SVT:s Eva Hamilton och en rad andra välkända företagsledare. Idag är han både inter-nationell föreläsare och privat coach. I boken ”Vägen till Månen” berättar han om hur han tog sig till toppen av det svenska näringslivet. ”Den som lyssnar på mig får nycklar och verktyg som går att använda direkt”, säger han själv. 

Tema: Entreprenörskap och motivation

Program

17 september 11.30-16.00

11:30

Lunch. Registrering & mingel

13:00

Föreläsningsblock
Magnus Helgesson om entreprönarskap och motivation.

 

Vi är Fagerudd

För oss är alla delar särskilt utvalda – från våra nya sängar till dom bästa whiteboardpennorna. Vi tror att våra gäster tillsammans med massor av omsorg är det som verkligen utvecklar oss och hela tiden skapar en bättre upplevelse.

Bredsandsvägen 36, 749 48 Enköping

Anmäl dig här!

© 2018 Relation

Relation AB

Torgny Segerstedts Allè 2
Box 1201
751 42 Uppsala

Följ oss på sociala medier: