Relationsdagen 9

22 november 08:45-18:00 | Elite Hotel Academia

Relationsdagen är uppdelad i två block där du har möjlighet
att lyssna på dagens föreläsare antingen på förmiddagen
eller eftermiddagen. Dagen avslutas med en gemensam AW.

Anmäl dig här

Välkommen till Relationsdagen 9

 

Här väljer du som medlem om du vill närvara på förmiddagen eller på eftermiddagen. Du väljer också vilken coach du vill träffa. Vi har skapat mötesplatser som ska skapa mer interaktion och delar in dig som medlem i mindre grupper, där du ges möjlighet att komma närmare både andra medlemmar och inspiratörerna själva. Vi vill att du ska få med dig ordentliga verktyg och tips tillbaka. På detta sätt vill vi effektivisera mötet och ge möjlighet till att man får lära sig mer inom 4 olika ämnen vi har valt ut för året. Vi avrundar sedan eventet med after work.

Tider för dig som väljer förmiddagen: Registrering och mingel kl. 8.15, kl. 8.45-12.00 med tid för mingelfika, och avslutande lunch kl. 12.00-13.00 (här möter du eftermiddagsgruppen).
Tider för dig som väljer eftermiddagen: (start med lunch kl.12.00) 13.00-16.00 After work: 16.00-18.00

Var: Elite Hotel Academia
När: 22 november klockan 08.45–18.00
OSA: Senast 12 november.

Värd:

Medverkande

Möt dagens talare

Annika R Malmberg

Om Annika R Malmberg har det sagts att hon lyfter talandet till artisteri. Hon är författare och framgångsexpert med boksuccéer som ”Ta skit! Och gör det till guld.” och ”Tändvätska – om konsten att brinna utan att brinna upp”. Nu gör hon en workshop om hemligheterna bakom framgång. Och om hur olika människor ser på livet, och vilka konsekvenser det får när de ska komma överens med varandra – både hemma och på jobbet. En blandning av dråpligheter, skratt, handfasta råd och användbara verktyg som gör dig bättre på att kommunicera, samarbeta och prestera.

Tema: Försäljning & personligheter

Pelle Tornell

Startade sin bana som assistent till Jan Stenbeck på Kinnevik. Är idag beslutsexpert, forskare och författare till boken ”Bestäm dig”. Han har föreläst i Las Vegas, Chicago, Paris och Barcelona, och jobbat med företag som Apple, Shell och Ericsson. Pelle gör folk både smartare och gladare, har någon sagt om honom. Själv anser han att det är förmågan att fatta beslut som är förklaringen till att vissa lyckas där andra misslyckas. Hans coaching är en underhållande cocktail av historier och forskningsrön som får dig att tänka i nya banor och se nya möjligheter. 

Tema: Beslutsfattande

Göran Adlén

En av landets mest efterfrågade trendanalytiker. Författare till åtta böcker varav en blev Årets Ledarskapsbok. Göran menar att vi inte behöver ha struktur och sätta mål på allt i livet. Och att vi inte heller måste bygga upp något personligt varumärke, och alltid tänka stort och mycket mer. ”Jag tror vi är ganska less på att bara prestera och tyngas av krav som vi ändå inte orkar leva upp till”, säger han. ”Väljer du mantrat ’skit i det du’ mår du bättre och får mycket mera gjort”. En omskakande och tänkvärd workshop – sprängfylld med aha-upplevelser

Tema: Prestation & hälsa

Program – Förmiddag

22 november 08:45-13:00

08:15

Registrering & mingel

08:45

Föreläsningsblock 1
Annika R Malmberg
(Försäljning & personligheter),
Pelle Tornell (Beslutsfattande),
Göran Adlén (Prestation & hälsa)

12:00

Lunch
Gemensam Lunch för förmiddag och eftermiddagsblocket

Program – Eftermiddag

22 november 12:00-16:00

12:00

Gemensam lunch.
Registrering & mingel

13:00

Föreläsningsblock 2
Annika R Malmberg (Försäljning & personligheter),
Pelle Tornell (Beslutsfattande),
Göran Adlén (Prestation & hälsa)

Gemensam After Work

22 november 16:00-18:00

Elite Hotel Academia ligger på absoluta toppläge intill centralstationen i Uppsala. Hotellet erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 9 konferenslokaler samt gym med relaxavdelning och bastu. Hotellet ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress och endast 20 minuter från Arlanda.

Elite Hotel Academia

Anmäl dig redan idag!

© 2018 Relation

Relation AB

Torgny Segerstedts Allè 2
Box 1201
751 42 Uppsala

Följ oss på sociala medier: