Relationsdagen 5

24 april 08:45-18:00 | Elite Hotel Academia

Relationsdagen är uppdelad i två block där du har möjlighet
att lyssna på dagens föreläsare antingen på förmiddagen eller
eftermiddagen. Dagen avslutas med en gemensam AW.

Boka din plats som medlem här

Välkommen till Relationsdagen 5

Vi har återigen bjudit in tre fantastiska coacher inom spännande områden; Annika R Malmberg – Försäljning och personligheterMi Ridell – Kommunikation och kroppsspråk, och Pelle Tornell – Beslutsfattande

Dagen är uppdelad i två halvdagspass – ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen, där du själv väljer vilken tid och vilken coach du vill gå på. Våra coacher kör 3-timmarspass med utrymme för frågor, diskussion och interaktion. På det här sättet får du inte bara lyssna på intressanta profiler utan också prata och utbyta tankar med dem. Dessutom i en form som många av våra medlemmar önskat sig – i mindre grupper där du inte bara hälsar på de andra deltagarna, utan där det också finns tid och möjlighet att lära känna dem. Vill du lyssna till alla coacher? För att du inte ska missa någon av dem har vi bokat in dem vid flera tillfällen under året.

Vi avrundar dagen med Relation Unplugged. En grym after work som du inte vill missa. (Mer info kommer).

Tider för dig som väljer förmiddagen: kaffe 8.45, 9.00-12.00 med tid för mingelfika, och avslutande lunch 12.00-13.00 (här möter du eftermiddagsgruppen).
Tider för dig som väljer eftermiddagen: (start med lunch kl.12.00) 13.00-16.00 After work: 16.00-18.00

Var: Elite Hotel Academia
När: 24 april klockan 08.45-18.00.
OSA: Senast 20 april

Medverkande

Information om föreläsarna du kan välja på:

Annika R Malmberg
Annika R Malmberg

Om Annika R Malmberg har det sagts att hon lyfter talandet till artisteri. Hon är författare och framgångsexpert med boksuccéer som ”Ta skit! Och gör det till guld.” och ”Tändvätska – om konsten att brinna utan att brinna upp”. Nu gör hon en workshop om hemligheterna bakom framgång. Och om hur olika människor ser på livet, och vilka konsekvenser det får när de ska komma överens med varandra – både hemma och på jobbet. En blandning av dråpligheter, skratt, handfasta råd och användbara verktyg som gör dig bättre på att kommunicera, samarbeta och prestera.

Ladda ner Annika R Malmbergs  “Utdrag ur boken Tändvätska” och ”Välkommen till Insights Discovery Personlig Effektivitet”

Tema: Försäljning & personligheter

Mi Ridell
Mi Ridell

Har två parallella karriärer. Som skådespelare och sångerska. Och som föreläsare inom kommunikation och kroppsspråk. Det är i den senare rollen du möter henne här. Det hon ska prata om berör fler än man tror – enligt en undersökning var 43 procent av de tillfrågade mer rädda för att tala inför andra än för att dö. Ställ det mot insikten att den viktigaste egenskapen i många jobb är att kunna tala och kommunicera med många samtidigt. Mi ger tips och konkreta råd till dig som vill bli tryggare och säkrare när du håller tal eller gör en presentation. 

Ladda ner Mi Ridells “Att tala inför publik – En checklista”

Tema: Kroppsspråk

Pelle Tornell
Pelle Tornell

Startade sin bana som assistent till Jan Stenbeck på Kinnevik. Är idag beslutsexpert, forskare och författare till boken ”Bestäm dig”. Han har föreläst i Las Vegas, Chicago, Paris och Barcelona, och jobbat med företag som Apple, Shell och Ericsson. Pelle gör folk både smartare och gladare, har någon sagt om honom. Själv anser han att det är förmågan att fatta beslut som är förklaringen till att vissa lyckas där andra misslyckas. Hans coaching är en underhållande cocktail av historier och forskningsrön som får dig att tänka i nya banor och se nya möjligheter.  

Tema: Beslutsfattande

Program – Förmiddag

24 april 08:45-13:00

08:45

Registrering & mingel

09:00

Föreläsningsblock 1
Annika R Malmberg
(Försäljning & personligheter),
Mi Ridell (Kroppsspråk),
Pelle Tornell (Beslutsfattande)

12:00

Lunch
Gemensam Lunch för förmiddag och eftermiddagsblocket

Program – Eftermiddag

24 april 12:00-16:00

12:00

Gemensam lunch.
Registrering & mingel

13:00

Föreläsningsblock 2
Annika R Malmberg (Försäljning & personligheter),
Mi Ridell (Kroppsspråk),
Pelle Tornell (Beslutsfattande)

Gemensam After Work “Relation Unplugged”

Slalomåkaren André Myhrer vann en guldmedalj i Olympiska spelen 2018, något som han själv blev mycket glad över, men inte i närheten så glad som när han fick inbjudan att spela på Relation Unplugged den 24 april tillsammans med Pär Engman och Jocke Blomgren.

 
André Myhrer (Olympisk Guldmedaljör)
Jocke Blomgren (Engmans Kapell)
Per Engman (Engmans Kapell)
 

Engmans kapell har under årens lopp spelat till sig en stor skara fans, framförallt hemma i Hälsingland där de alltid drar fulla hus. Det handlar om energi och spelglädje när bandet står på scenen. Musiken har beskrivits som “hälsingsk folkrock” och det egna materialet blandas gärna live med en och annan irländsk favorit. Tre skivor har bandet hittills givit ut och arbetet med den fjärde är i full gång. Frontmannen Pär och gitarristen Jocke har, förutom engagemanget i Engmans Kapell, under åren haft förmånen att få spela med en rad namnkunniga svenska artister såsom Lill-Babs, Sofia Karlsson, Tommy Nilsson, Östen Med Resten, Ebbot, Micke Rickfors, Staffan Hellstrand för att nämna några.

En inbjudan till ett intimt musikaliskt möte där vi får komma nära och ta del av egenheter, specialiteter och tillfälligheter som ligger bakom skapandet av låtar som har förändrat musiken och vilken tidlös musik som inspirerat och fört denna trio samman.

Elite Hotel Academia ligger på absoluta toppläge intill centralstationen i Uppsala. Hotellet erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 9 konferenslokaler samt gym med relaxavdelning och bastu. Hotellet ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress och endast 20 minuter från Arlanda.

Elite Hotel Academia

Anmäl dig redan idag!

© 2018 Relation

Relation AB

Torgny Segerstedts Allè 2
Box 1201
751 42 Uppsala

Följ oss på sociala medier: