Relationsdagen 5

24 april 08:45-18:00 | Elite Hotel Academia

Relationsdagen är uppdelad i två block där du har möjlighet
att lyssna på dagens föreläsare antingen på förmiddagen eller
eftermiddagen. Dagen avslutas med en gemensam AW.

bokningen öppnar inom kort

Välkommen till Relationsdagen 5

 

Här väljer du som medlem om du vill närvara på förmiddagen eller på eftermiddagen. Du väljer också vilken coach du vill träffa. Vi har skapat mötesplatser som ska skapa mer interaktion och delar in dig som medlem i mindre grupper, där du ges möjlighet att komma närmare både andra medlemmar och inspiratörerna själva. Vi vill att du ska få med dig ordentliga verktyg och tips tillbaka. På detta sätt vill vi effektivisera mötet och ge möjlighet till att man får lära sig mer inom 4 olika ämnen vi har valt ut för året. Vi avrundar sedan eventet med en grym after work du inte får missa. (mer information kommer)

Tider för dig som väljer förmiddagen: kaffe 8.45, 9.00-12.00 med tid för mingelfika, och avslutande lunch 12.00-13.00 (här möter du eftermiddagsgruppen).
Tider för dig som väljer eftermiddagen: (start med lunch kl.12.00) 13.00-16.00 After work: 16.00-18.00

Var: Elite Hotel Academia
När: 24 april klockan 09–18.
OSA: Senast 20 april

Medverkande

Information om föreläsarna du kan välja på:

Annika R Malmberg
Annika R Malmberg

Om Annika R Malmberg har det sagts att hon lyfter talandet till artisteri. Hon är författare och framgångsexpert med boksuccéer som ”Ta skit! Och gör det till guld.” och ”Tändvätska – om konsten att brinna utan att brinna upp”. Nu gör hon en workshop om hemligheterna bakom framgång. Och om hur olika människor ser på livet, och vilka konsekvenser det får när de ska komma överens med varandra – både hemma och på jobbet. En blandning av dråpligheter, skratt, handfasta råd och användbara verktyg som gör dig bättre på att kommunicera, samarbeta och prestera.

Tema: Försäljning & personligheter

Mi Ridell
Mi Ridell

Har två parallella karriärer. Som skådespelare och sångerska. Och som föreläsare inom kommunikation och kroppsspråk. Det är i den senare rollen du möter henne här. Det hon ska prata om berör ffler än man tror – enligt en undersökning var 43 procent av de tillfrågade mer rädda för att tala inför andra än för att dö. Ställ det mot insikten att den viktigaste egenskapen i många jobb är att kunna tala och kommunicera med många samtidigt. Mi ger tips och konkreta råd till dig som vill bli tryggare och säkrare när du håller tal eller gör en presentation. 

Tema: Kroppsspråk

Pelle Tornell
Pelle Tornell

Startade sin bana som assistent till Jan Stenbeck på Kinnevik. Är idag beslutsexpert, forskare och författare till boken ”Bestäm dig”. Han har föreläst i Las Vegas, Chicago, Paris och Barcelona, och jobbat med företag som Apple, Shell och Ericsson. Pelle gör folk både smartare och gladare, har någon sagt om honom. Själv anser han att det är förmågan att fatta beslut som är förklaringen till att vissa lyckas där andra misslyckas. Hans coaching är en underhållande cocktail av historier och forskningsrön som får dig att tänka i nya banor och se nya möjligheter.  

Tema: Beslutsfattande

Program – Förmiddag

24 april 08:45-13:00

08:45

Registrering & mingel

09:00

Föreläsningsblock 1
Annika R Malmberg
(Försäljning & personligheter),
Mi Ridell (Kroppsspråk),
Pelle Tornell (Beslutsfattande)

12:00

Lunch
Gemensam Lunch för förmiddag och eftermiddagsblocket

Program – Eftermiddag

24 april 12:00-16:00

12:00

Gemensam lunch.
Registrering & mingel

13:00

Föreläsningsblock 2
Annika R Malmberg (Försäljning & personligheter),
Mi Ridell (Kroppsspråk),
Pelle Tornell (Beslutsfattande)

Gemensam After Work

24 april 16:00-19:00

Elite Hotel Academia ligger på absoluta toppläge intill centralstationen i Uppsala. Hotellet erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 9 konferenslokaler samt gym med relaxavdelning och bastu. Hotellet ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress och endast 20 minuter från Arlanda.

Elite Hotel Academia

Anmäl dig redan idag!

© 2018 Relation

Relation AB

Torgny Segerstedts Allè 2
Box 1201
751 42 Uppsala

Tel: +46 (18) 60 44 80
mail: info@relation.se