Relationsdagen 3

24 mars 08:45-16:00 | Eklundshof

Relationsdagen är uppdelad i två block där du har möjlighet
att lyssna på dagens föreläsare antingen på förmiddagen
eller eftermiddagen.

Under omplanering. läs mer här!

Välkommen till Relationsdagen 3

Under omplanering på grund av Covid-19 Läs mer här!

 

På årets tredje medlemsaktivitet kommer vi att jobba med utrymme för dialog och fördjupning. Vi har bjudit in tre kända coacher inom spännande områden; Pär Johansson – Mänskligt ledarskap , Ami Hemviken – Förändra och utveckla beteenden genom kommunikation och Svante Randlert – “Drömledarskapet”Vi gästas dessutom av erfarna ledarutvecklare från Protea Leadership som under dagen ger dig möjlighet till personlig coachning (45 minuterspass) på temat ledarskap och personlig utveckling.

Dagen är uppdelad i två halvdagspass – ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen, där du själv väljer vilken tid och vilken coach du vill gå på. Våra coacher kör 3-timmarspass med utrymme för frågor, diskussion och interaktion. På det här sättet får du inte bara lyssna på intressanta profiler utan också prata och utbyta tankar med dem. Dessutom i en form som många av våra medlemmar önskat sig – i mindre grupper där du inte bara hälsar på de andra deltagarna, utan där det också finns tid och möjlighet att lära känna dem. Vill du lyssna till alla coacher? För att du inte ska missa någon av dem har vi bokat in dem vid flera tillfällen under året.

Tider för dig som väljer förmiddagen: Registrering och mingel från kl. 8.15, start kl. 8.45-12.00 inkl. tid för fika och mingel, avslutande lunch kl. 12.00-13.00 (här möter du eftermiddagsgruppen).

Tider för dig som väljer eftermiddagen: Registrering och mingel från kl. 11.30, lunch kl.12.00, start kl. 13.00-16.00 inkl. tid för fika och mingel.

Var: Eklundshof
När: Tisdagen den 24 mars klockan 08.45–16.00
OSA: Senast 17 mars.

Medverkande

Information om föreläsarna du kan välja på:

Pär Johansson

Mänskligt ledarskap – på en nivå du aldrig upplevt

Pär Johansson drömde om att bli fotbollsproffs, men hamnade i stället på ett vedhuggarjobb tillsammans med utvecklingsstörda. Innan första jobbdagen trodde han att han skulle bli påskriken, biten och pådreglad. I stället möttes han av ett leende, en kram och ett “vad roligt att du är här!”. Sen 1996 är Pär verksamhetschef för Glada Hudik-teatern.

Svante Randlert

”Drömledarskapet” – vilket ledarskap skapar bäst effekt och resultat efter 2020?

Det mesta förändras i snabb takt just nu. Förändrade kundbehov innebär förändrade kunderbjudanden vilket i sin tur innebär förändrade kompetensbehov. Vilka konsekvenser blir detta för ledarskapet? NI kommer få inspiration samt tips till hur ni kan bli bättre på att LEDA så att andra kan SKAPA, det som LEDARSKAP ändå går ut på.

Ami Hemviken

Engagemang på jobbet – det är inte tanken som räknas

Ami kan konsten att förändra och utveckla beteenden genom kommunikation. Hon kommer också se till att du kommer få roligare på jobbet framöver! Dessa konster delar hon med sig av på ett energifullt, roligt och fångade sätt. Ami blev årets talare 2018.

Protea Leadership

Tema: ledarskap och personlig utveckling

Efter att ha jobbat många år med ledarutveckling tror vi oss veta att det viktigaste området för att bli en bättre ledare handlar om förhållandet till sig själv och där går vi djupare än andra. Vi har jobbat med ledare på alla nivåer i både stora och små företag och kan se att ledarutveckling bidrar till företagets utveckling och lönsamhet. Vi är medlemmar i Relation sedan några år och ser fram emot att möta personer som är nyfikna på vad djupare utveckling kan innebära.

Program – Förmiddag

24 mars 08:45-13:00

08:15

Registrering och mingel

08:45

Föreläsningsblock 1
Ami Hemviken (Engagemang på jobbet – det är inte tanken som räknas)
Pär Johansson (Mänskligt ledarskap – på en nivå du aldrig upplevt)
Svante Randlert (“Drömledarskapet” – vilket ledarskap skapar bäst effekt och resultat efter 2020)
Protea Leadership – Boka in dig på 45 minuters individuell coachning (9 platser fm) 

12:00

Lunch
Gemensam Lunch för förmiddag och eftermiddagsblocket

Program – Eftermiddag

24 mars 12:00-16:00

11:30

Registrering och mingel

12:00

Lunch
Gemensam Lunch för förmiddag och eftermiddagsblocket

13:00

Föreläsningsblock 2
Ami Hemviken (Engagemang på jobbet – det är inte tanken som räknas)
Pär Johansson (Mänskligt ledarskap – på en nivå du aldrig upplevt)
Svante Randlert (“Drömledarskapet” – vilket ledarskap skapar bäst effekt och resultat efter 2020)
Protea Leadership – Boka in dig på 45 minuters individuell coachning (9 platser em)

Blott ett stenkast från Uppsalas innersta kärna hittar du konferensanläggning Eklundshof. En naturnära och familjeägd oas som i generationer använts som återhämtningsplats från stadens jäkt. Välkommen till en miljö som är lika passande för att landa som att lyfta.  Arbetslag eller privatperson – oavsett syfte är Eklundshof ett självklart alternativ vid konferens och fest.

Eklundshof

© 2018 Relation

Relation AB

Torgny Segerstedts Allè 2
Box 1201
751 42 Uppsala

Följ oss på sociala medier: