Relationsdagen 3

29 mars 08:45-18:00 | Elite Hotel Academia

Relationsdagen är uppdelad i två block där du har möjlighet
att lyssna på dagens föreläsare antingen på förmiddagen
eller eftermiddagen. Dagen avslutas med Relation Unplugged – en gemensam AW.

Boka din plats som medlem här

Välkommen till Relationsdagen 3

 

På årets tredje medlemsaktivitet kommer vi att jobba med utrymme för dialog och fördjupning. Vi har bjudit in tre fantastiska coacher inom spännande områden; Mi Ridell – Kommunikation och kroppsspråk, Göran Adlén – Prestation och hälsa, och Pelle Tornell – Beslutsfattande

Dagen är uppdelad i två halvdagspass – ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen, där du själv väljer vilken tid och vilken coach du vill gå på. Våra coacher kör 3-timmarspass med utrymme för frågor, diskussion och interaktion. På det här sättet får du inte bara lyssna på intressanta profiler utan också prata och utbyta tankar med dem. Dessutom i en form som många av våra medlemmar önskat sig – i mindre grupper där du inte bara hälsar på de andra deltagarna, utan där det också finns tid och möjlighet att lära känna dem. Vill du lyssna till alla coacher? För att du inte ska missa någon av dem har vi bokat in dem vid flera tillfällen under året.

Vi avrundar dagen med Relation Unplugged. En grym after work som du inte vill missa. (Mer info längre ner).

Tider för dig som väljer förmiddagen: kaffe 8.45, 9.00-12.00 med tid för mingelfika, och avslutande lunch 12.00-13.00 (här möter du eftermiddagsgruppen).
Tider för dig som väljer eftermiddagen: (start med lunch kl.12.00) 13.00-16.00 
Relation Unplugged – After Work: 16.00-18.00

Var: Elite Hotel Academia
När: Fredagen den 29 mars klockan 08.45–18.00
OSA: Senast 22 mars.

Medverkande

Information om föreläsarna du kan välja på:

Mi Ridell
Mi Ridell

Mi har två parallella karriärer. Som skådespelare och sångerska. Och som föreläsare inom kommunikation och kroppsspråk. Det är i den senare rollen du möter henne här. Det hon ska prata om berör fler än man tror – enligt en undersökning var 43 procent av de tillfrågade mer rädda för att tala inför andra än för att dö. Ställ det mot insikten att den viktigaste egenskapen i många jobb är att kunna tala och kommunicera med många samtidigt. Mi ger tips och konkreta råd till dig som vill bli tryggare och säkrare när du håller tal eller gör en presentation.

Tema: Kommunikation och kroppsspråk

Göran Adlén
Göran Adlén

En av landets mest efterfrågade trendanalytiker. Författare till åtta böcker varav en blev Årets Ledarskapsbok. Göran menar att vi inte behöver ha struktur och sätta mål på allt i livet. Och att vi inte heller måste bygga upp något personligt varumärke, och alltid tänka stort och mycket mer. “Jag tror vi är ganska less på att bara prestera och tyngas av krav som vi ändå inte orkar leva upp till”, säger han. “Väljer du mantrat ‘skit i det du’ mår du bättre och får mycket mera gjort”. En om skakande och tänkvärd workshop – sprängfylld med aha-upplevelser.

Tema: Prestation & hälsa

Pelle Tornell
Pelle Tornell

Startade sin bana som assistent till Jan Stenbeck på Kinnevik. Är idag beslutsexpert, forskare och författare till boken “Bestäm dig”. Han har föreläst i Las Vegas, Chicago, Paris och Barcelona, och jobbat med företag som Apple, Shell och Ericsson. Pelle gör folk både smartare och gladare, har någon sagt om honom. Själv anser han att det är förmågan att fatta besluts som är förklaringen till att vissa lyckas där andra misslyckas. Hans coaching är en under hållande cocktail av historier och forskningsrön som får dig att tänka i nya banor och se nya möjligheter.

Tema: Beslutsfattande

Program – Förmiddag

29 mars 08:45-13:00

08:45

Registrering & mingel

09:00

Föreläsningsblock 1
Mi Ridell (Kroppsspråk),
Göran Adlén (Prestation & hälsa),
Pelle Tornell (Beslutsfattande)

12:00

Lunch
Gemensam Lunch för förmiddag och eftermiddagsblocket

Program – Eftermiddag

29 mars 12:00-16:00

12:00

Gemensam lunch.
Registrering & mingel

13:00

Föreläsningsblock 2
Mi Ridell (Kroppsspråk),
Göran Adlén (Prestation & hälsa),
Pelle Tornell (Beslutsfattande)

Gemensam After Work “Relation Unplugged”

Är det nytänkande att köra en After Work bestående av bland annat en amerikansk musiker som var som hetast på 80-talet?
Ja, vi tycker det!
 
Först ut i Relation Unplugged:
Eric Bazillian (The Hooters)
Jocke Blomgren (Engmans Kapell)
Per Engman (Engmans Kapell)
 

Eric Bazilian, född i Philadelphia, Pennsylvania, är en amerikansk sångare, låtskrivare, producent och multiinstrumentalist. Han är mest känd som medlem i rockgruppen The Hooters, som han var med och bildade, men har även gett ut ett par album som soloartist. Han har skrivit låtar och arbetat med en rad artister som Robbie Williams, Patty Smyth, Bon Jovi, Ronnie Spector, Zucchero, LeAnn Rimes, Cyndi Lauper, Alanah Myles, Ricky Martin, Journey, Midge Ure, Scorpions.  Mest framgångsrik är Eric med låten ”One of Us”, som Joan Osborne hade en hit med 1995.

Engmans kapell har under årens lopp spelat till sig en stor skara fans, framförallt hemma i Hälsingland där de alltid drar fulla hus. Det handlar om energi och spelglädje när bandet står på scenen. Musiken har beskrivits som “hälsingsk folkrock” och det egna materialet blandas gärna live med en och annan irländsk favorit. Tre skivor har bandet hittills givit ut och arbetet med den fjärde är i full gång. Frontmannen Pär och gitarristen Jocke har, förutom engagemanget i Engmans Kapell, under åren haft förmånen att få spela med en rad namnkunniga svenska artister såsom Lill-Babs, Sofia Karlsson, Tommy Nilsson, Östen Med Resten, Ebbot, Micke Rickfors, Staffan Hellstrand för att nämna några.

En inbjudan till ett intimt musikaliskt möte där vi får komma nära och ta del av egenheter, specialiteter och tillfälligheter som ligger bakom skapandet av låtar som har förändrat musiken och vilken tidlös musik som inspirerat och fört denna trio samman.

Elite Hotel Academia ligger på absoluta toppläge intill centralstationen i Uppsala. Hotellet erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 9 konferenslokaler samt gym med relaxavdelning och bastu. Hotellet ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress och endast 20 minuter från Arlanda.

Elite Hotel Academia

Anmäl dig redan idag!

© 2018 Relation

Relation AB

Torgny Segerstedts Allè 2
Box 1201
751 42 Uppsala

Tel: +46 (18) 60 44 80
mail: info@relation.se