Relationsdagen 3

29 mars 08:45-18:00 | Elite Hotel Academia

Relationsdagen är uppdelad i två block där du har möjlighet
att lyssna på dagens föreläsare antingen på förmiddagen
eller eftermiddagen. Dagen avslutas med en gemensam AW.

Bokningen öppnar inom kort

Välkommen till Relationsdagen 3

 

Här väljer du som medlem om du vill närvara på förmiddagen eller på eftermiddagen. Du väljer också vilken coach du vill träffa. Vi har skapat mötesplatser som ska skapa mer interaktion och delar in dig som medlem i mindre grupper, där du ges möjlighet att komma närmare både andra medlemmar och inspiratörerna själva. Vi vill att du ska få med dig ordentliga verktyg och tips tillbaka. På detta sätt vill vi effektivisera mötet och ge möjlighet till att man får lära sig mer inom 4 olika ämnen vi har valt ut för året. Vi avrundar sedan eventet med en grym after work du inte får missa. (mer information kommer)

Tider för dig som väljer förmiddagen: kaffe 8.45, 9.00-12.00 med tid för mingelfika, och avslutande lunch 12.00-13.00 (här möter du eftermiddagsgruppen).
Tider för dig som väljer eftermiddagen: (start med lunch kl.12.00) 13.00-16.00 After work: 16.00-18.00

Var: Elite Hotel Academia
När: Fredagen den 29 mars klockan 08.45–18.00
OSA: Senast 20 mars.

Medverkande

Information om föreläsarna du kan välja på:

Mi Ridell
Mi Ridell

Mi har två parallella karriärer. Som skådespelare och sångerska. Och som föreläsare inom kommunikation och kroppsspråk. Det är i den senare rollen du möter henne här. Det hon ska prata om berör fler än man tror – enligt en undersökning var 43 procent av de tillfrågade mer rädda för att tala inför andra än för att dö. Ställ det mot insikten att den viktigaste egenskapen i många jobb är att kunna tala och kommunicera med många samtidigt. Mi ger tips och konkreta råd till dig som vill bli tryggare och säkrare när du håller tal eller gör en presentation.

Tema: Kroppsspråk

Göran Adlén
Göran Adlén

En av landets mest efterfrågade trendanalytiker. Författare till åtta böcker varav en blev Årets Ledarskapsbok. Göran menar att vi inte behöver ha struktur och sätta mål på allt i livet. Och att vi inte heller måste bygga upp något personligt varumärke, och alltid tänka stort och mycket mer. ”Jag tror vi är ganska less på att bara prestera och tyngas av krav som vi ändå inte orkar leva upp till”, säger han. ”Väljer du mantrat ’skit i det du’ mår du bättre och får mycket mera gjort”. En om skakande och tänkvärd workshop – sprängfylld med aha-upplevelser.

Tema: Prestation & hälsa

Pelle Tornell
Pelle Tornell

Startade sin bana som assistent till Jan Stenbeck på Kinnevik. Är idag beslutsexpert, forskare och författare till boken ”Bestäm dig”. Han har föreläst i Las Vegas, Chicago, Paris och Barcelona, och jobbat med företag som Apple, Shell och Ericsson. Pelle gör folk både smartare och gladare, har någon sagt om honom. Själv anser han att det är förmågan att fatta besluts som är förklaringen till att vissa lyckas där andra misslyckas. Hans coaching är en under hållande cocktail av historier och forskningsrön som får dig att tänka i nya banor och se nya möjligheter.

Tema: Beslutsfattande

Program – Förmiddag

29 mars 08:45-13:00

08:45

Registrering & mingel

09:00

Föreläsningsblock 1
Mi Ridell (Kroppsspråk),
Göran Adlén (Prestation & hälsa),
Pelle Tornell (Beslutsfattande)

12:00

Lunch
Gemensam Lunch för förmiddag och eftermiddagsblocket

Program – Eftermiddag

29 mars 12:00-16:00

12:00

Gemensam lunch.
Registrering & mingel

13:00

Föreläsningsblock 2
Mi Ridell (Kroppsspråk),
Göran Adlén (Prestation & hälsa),
Pelle Tornell (Beslutsfattande)

Gemensam After Work

29 mars 16:00-19:00

Elite Hotel Academia ligger på absoluta toppläge intill centralstationen i Uppsala. Hotellet erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 9 konferenslokaler samt gym med relaxavdelning och bastu. Hotellet ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress och endast 20 minuter från Arlanda.

Elite Hotel Academia

Anmäl dig redan idag!

© 2018 Relation

Relation AB

Torgny Segerstedts Allè 2
Box 1201
751 42 Uppsala

Tel: +46 (18) 60 44 80
mail: info@relation.se