Huvudpartner 2019

Vi vill göra skillnad

Nordea är den största finanskoncernen i Norden och en av Europas största banker

Vi vill göra verklig skillnad – för dig som kund och för de samhällen där vi har verksamhet – genom att dela med oss av den breda kompetens vi byggt upp under 200 år i branschen

Årspartners 2019

Elite Hotel Academia ligger på absoluta toppläge intill centralstationen i Uppsala. Hotellet erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 9 konferenslokaler samt gym med relaxavdelning och bastu. Hotellet ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress och endast 20 minuter från Arlanda.

Visserligen är vi en städfirma, men vi kan mycket mer än att städa kontor. Våra kunder som är nöjda med vår städtjänst, låter oss också sköta golvvård, fönsterputs, bygg-, flytt-, vår- och storstädning. Vi vitaliserar lokalerna. Välkommen att prova oss lite mer du också.

Vi är ett familjeföretag som alltid sätter personlig service i första hand. Vi har bageri, catering i Bergsbrunna Tegelbruk, Kafé Kardemumma i Stadsbiblioteket, Café och brödbutik i Gottsunda Centrum, Butik på St Olofsgatan 46 samt våra sommarcafeér i Botaniska Trädgården och på Linnés Hammarby.

Bakom varje framgångsrik stjärna finns ett team att räkna med, och vi är gärna ditt. Med revisorer, redovisningskonsulter och rådgivare inom bland annat ekonomi, skatteregler och juridik står vi bakom dig i vått och torrt. Det kan du räkna med.

Vi i familjen Lindvall har rostat kaffe i fem generation. Vi rostar fortfarande vårt kaffe efter det recept som farfars farfar lät gömma i kassaskåpet redan innan sekelskiftet.

Vi fångar de svårfångade. Vi är konsulter inom headhunting rekrytering & HR som hjälper både kund och kandidat att hitta rätt!

Genom att integrera de fyra inriktningarna Ljud Ljus Bild och Scen så kan Scenteknik driva era projekt med högre effekt till en lägre kostnad och mindre resursuttag hos beställaren. Samordningen skapas genom att en och samma projektledare koordinerar de olika momenten så att rätt kompetens kopplas på för respektive projekt.

Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande. Sedan 2010 arbetar vi även på grundskolan.

Blott ett stenkast från Uppsalas innersta kärna hittar du konferensanläggning Eklundshof. En naturnära och familjeägd oas som i generationer använts som återhämtningsplats från stadens jäkt.

Vill du veta mer?

© 2018 Relation

Relation AB

Torgny Segerstedts Allè 2
Box 1201
751 42 Uppsala

Tel: +46 (18) 60 44 80
mail: info@relation.se