Huvudpartner 2020

 

 

Vattenfall är ett europeiskt energiföretag med cirka 20 000 anställda. I mer än 100 år har vi elektrifierat industrier, levererat energi till människors hem och moderniserat vårt sätt att leva genom innovation och samarbete. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation.

Vi vill göra skillnad

Nordea är den största finanskoncernen i Norden och en av Europas största banker

Vi vill göra verklig skillnad – för dig som kund och för de samhällen där vi har verksamhet – genom att dela med oss av den breda kompetens vi byggt upp under 200 år i branschen

Årspartners 2020

Vi är ett familjeföretag som alltid sätter personlig service i första hand. Vi har bageri, catering i Bergsbrunna Tegelbruk, Kafé Kardemumma i Stadsbiblioteket, Café och brödbutik i Gottsunda Centrum, Butik på St Olofsgatan 46 samt våra sommarcafeér i Botaniska Trädgården och på Linnés Hammarby.

Visserligen är vi en städfirma, men vi kan mycket mer än att städa kontor. Våra kunder som är nöjda med vår städtjänst, låter oss också sköta golvvård, fönsterputs, bygg-, flytt-, vår- och storstädning. Vi vitaliserar lokalerna. Välkommen att prova oss lite mer du också.

Vi i familjen Lindvall har rostat kaffe i fem generation. Vi rostar fortfarande vårt kaffe efter det recept som farfars farfar lät gömma i kassaskåpet redan innan sekelskiftet.

Med hjälp av god mat, härliga mellanmål, svårslaget kaffe och andra godsaker i vårt utbud tar vi vägen genom magen för att skapa glada medarbetare.
Vi erbjuder en kiosk, ett café, en närbutik och ett lunchställe i en och samma lösning. Alltid öppet och alltid på medarbetarnas villkor.

Hos oss får innovativa startups och tillväxtföretag inom alla branscher skräddarsytt affärsutvecklingsstöd, nätverk, finansiering och den kunskap som krävs för att utvecklas, skala upp eller nå en internationell marknad. Med andra ord påskynda tiden till marknad samt minska riskerna i tidiga och ofta avgörande skeden.

UIC är en av landets främsta företagsinkubatorer och acceleratorer och rankas som en av världens 5 bästa företagsinkubatorer enligt UBI Global. Vi vill bidra till att fler tillväxtföretag med hög överlevnadsgrad utvecklas!

Arenapartners 2020

Blott ett stenkast från Uppsalas innersta kärna hittar du konferensanläggning Eklundshof. En naturnära och familjeägd oas som i generationer använts som återhämtningsplats från stadens jäkt.

Sedan 1997 har Svenssons Krogar bedrivit verksamhet i saluhallen och under åren har flera olika restauranger och butiker huserat i lokalerna. Efter en brand 2002 som i princip totalförstörde byggnaden var det två år senare dags för invigning nummer två.

 

På Uppsala saluhall hittar du råvarorna som höjer din måltid. Vissa har färdats långt, andra har vuxit upp här, några är på tillfälligt besök. En sorlande miljö som gjord för spännande träffar. Klassisk mark i ny tappning där dofter, människor och smaker möts.

 

Kom och upplev Uppsala saluhall med oss!

 

Uppsala kommun Sport- och rekreationsfastigheter AB inledde sin verksamhet i början av 2013 som ett helägt bolag inom Uppsala kommunkoncern. 

Vi utvecklar och förvaltar hållbara och attraktiva idrotts- och rekreationsanläggningar där uppsalabor, besökare och verksamheter möts.

© 2018 Relation

Relation AB

Torgny Segerstedts Allè 2
Box 1201
751 42 Uppsala

Följ oss på sociala medier: