Kickstart 2020 Relationsdagen 1

12 februari | Saluhallen Uppsala
Boka redan idag! Ej medlem än!

Välkommen till Kickstart 2020 | Relationsdagen 1

 

Årets första Relationsdag  genomförs på fantastiska Hyllan i Saluhallen, med syftet att kicka igång året med en rivstart. 

Relation har sedan vi gav ut vår första tidning 1999 jobbat stenhårt för att synliggöra människorna bakom det som händer, och få dem att vilja träffas. Den 12 februari tänkte vi göra det igen. Vi har tagit hjälp av Jacke Sjödin som kommer att lotsa oss igenom eftermiddagen.

Idén är helt enkelt att skapa en mötesplats som både kickar igång Uppsalas näringsliv och sätter extra ljus på de entreprenörer vi tycker gör det där lilla extra. En riktigt bra start på året alltså. Vi har också bjudit in Tobias Karlsson som presenterar sin föreläsning “Inte alltid en dans på rosor!”. 

Dagen avslutas med After work där Svenssons krogar står för mingelmaten. En bra dag på jobbet helt enkelt.

Var: Saluhallen, Uppsala
När: Onsdag den 12 februari klockan 14.00-18.00
OSA: Senast 5 februari.

Möt dagens talare

Tobias Karlsson

Inte alltid en dans på rosor!
Följ med på en resa genom drömmar, fördomar och utanförskap. Tobias är en otroligt spännande person som vi velat boka in länge. Nu är det dags. Tobias skildrar ärligt och naket vikten av att våga vara ärlig mot sig själv, vänskapens betydelse och hur man finner styrkan att gå vidare efter svåra händelser i livet.

Möt dagens programledare

Jacke Sjödin

Jacke Sjödin är underhållaren och moderatorn som upphöjt rimmandet till en alldeles egen konstform. Utan minsta förberedelse sammanfattar han föredragen på rimmad vers. Han rimmar alltså i realtid. Han är Ångermanlänning i grunden, bor sedan 29 år tillbaka tillfälligt i Uppsala där han showar i olika konstellationer, kåserar i radio och tidningar, har fem barn, en fru, en hund, tre katter samt en död framtand.

Huvudpartner

Partner

Huvudpartner

Partner

Saluhallen. S:t Eriks torg, 753 10 Uppsala

© 2018 Relation

Relation AB

Torgny Segerstedts Allè 2
Box 1201
751 42 Uppsala

Följ oss på sociala medier: