Varför är entreprenörer så svåra att älska?

När Relation Startades så var det just av den anledningen. De flesta medier såg entreprenören som något ont. Det vill vi vara med och förändra. För oss är entreprenören personen bakom det som händer. Personen som skapar jobb och skatteintäkter. Personen som löser de problem som världen ställs inför.

Relation har sedan vi gav ut vår första tidning 1999 jobbat stenhårt för att synliggöra människorna bakom det som händer, och få dem att vilja träffas. Den 12 februari tänkte vi göra det igen.

Idén är helt enkelt att skapa en mötesplats som både kickar igång Uppsalas näringsliv och sätter extra ljus på de entreprenörer vi tycker gör det där lilla extra. En riktigt bra start på året alltså. Vi har också bjudit in Tobias Karlsson som presenterar sin föreläsning “Inte en dans på rosor!”. Dessutom kommer han att ge några ovärderliga danstips för dem som vågar och vill.

Nomineringsprocessen pågår fram till och med 17 januari. Urval av 50 starkaste varumärken görs tillsammans med en utsedd jurygrupp och Entreprenörsstaden Uppsala.

Nominera en Entreprenör.

Kriterier för nomineringar

  • En entreprenör eller intraprenör som vill framåt
  • Har en positiv påverkan och bidrar till ett bättre Uppsala
  • Verksam i Uppsala län
  • Har en hållbar affärsmodell/lönsam grundidé

© 2018 Relation

Relation AB

Torgny Segerstedts Allè 2
Box 1201
751 42 Uppsala

Följ oss på sociala medier: