Relationsdagen 2

27 februari 16.00-19:00 | Cinema, Enköping
Boka din plats som medlem här

Välkommen till Relationsdagen 2. 

 

Årets första medlemsaktivitet i Enköping genomför vi med syfte att fördjupa relationerna inom nätverket. Aktiviteten startar 16.00 och med på plats finns Relations vd Eva Möller för att inspirera och coacha under eftermiddagen. Här ges mer utrymme för samtal, möten och diskussioner. 

Förutom intressanta samtal på scenen och i gruppen erbjuds som vanligt After work med goda mingelmöjligheter. Så boka in eftermiddagen den 27 februari och anmäl dig redan nu.

Var: Cinema, Enköping
När: Torsdagen den 27 februari klockan 16.00–19.00
Afterwork: 16.00-19.00
OSA: Senast 20 februari

Eva Möller


Bygg vidare på dina relationer i nätverket

 I all kommunikation är det mottagaren som bestämmer hur den uppfattas. Det hävdar Thomas Erikson, författaren till den omdebatterade boken ”Omgiven av idioter”. Du kan inte ändra på hur mottagaren fungerar, men du kan anpassa dig till hur andra människor vill bli bemötta och på så vis bli mer effektiv i din kommunikation. Att få andra att känna sig uppskattade sedda och behövda är viktigt i bemötandet på alla arbetsplatser, i kund- och leverantörsrelationer och även privat. Få saker kan få en människa att känna sig så bekräftad som känslan av att bli lyssnad på och bemötande är inte fråga om personlighet – alla kan lära sig att bli medvetna om hur de bemöter och lyssnar på människor.

Syftet med den här träffen är att vi får en chans att ytterligare stärka våra relationer i nätverket genom att använda oss av ett kommunikationsverktyg som vi sedan kan använda på andra relationer vi har. Vi kommer även att få chans att praktisera några av de goda råd vi fått från de föreläsare som varit med på relationsdagar under 2019 om t.ex. kroppsspråk (Mi Ridell), att trenden går mot att vara äkta (Göran Adlén), och att våga vara sig själv i sitt ledarskap (Thomas Ek).

Övningen kommer att ledas av relations vd ,Eva Möller, som har många års erfarenhet av ledarskapsträning från bland annat Dale Carnegie samt egen chefs- och ledarerfarenhet från tillväxtbolaget Academic Work.

Cinema Enköping

Anmäl dig redan idag!

© 2018 Relation

Relation AB

Torgny Segerstedts Allè 2
Box 1201
751 42 Uppsala

Följ oss på sociala medier: