Kickstart 2019 Relationsdagen 1

7 februari 08.30-17.00 | SEB USIF ARENA i Rosendal

Möt Therese Albrechtson, Svante Randlert, Al Pitcher och Gunnar Söderström.

Hitta hit!

Välkommen till Kickstart 2019 | Relationsdagen 1. Tema: Energi

 

Årets första medlemsaktivitet genomförs såklart på vårt eget hemmakontor USIF Arena. Med syftet att kicka igång året med en rivstart. Vi vill skapa energi och möten och aktivitetens föreläsare kommer bidra med detta i allra högsta grad. Under förmiddagen kommer Du att få möjligheten att testa ett antal aktiviteter och mingla för att sedan på eftermiddagen inspireras av 3 olika föreläsare. Vi kommer också presentera årets program och Relation 2.0 Det blir en dag med aktiviteter, inspiration och många möten, på temat Energi!

Förutom intressanta samtal på scenen erbjuds som vanligt goda mingelmöjligheter till minst lika goda tilltugg. Så boka in dagen den 7 februari och anmäl dig redan nu.

Var: SEB USIF ARENA Rosendal, Torgny Segersteds Allé 2. HITTA HIT
När: Torsdag den 7 februari klockan 08.30–17.00
OSA: Senast 1 februari.

Aktiviteten genomförs i samarbete med Schibsted Media Group.

Program

7 februari 08:30-17:00

08.30

Dörrarna öppnas – kaffe

08.45

Inspirationsföreläsning med Gunnar Söderström

09.30

Fika och mingel

10.00

Aktiviteter – välj mellan:
Cirkelfys med Rikard Wendt.
Cykel med Gunnar Söderström.
Padelturnering. Värd: Möller Bil
Yoga Med Helana Ståhl. Värd: Vattenfall
• Lär dig rädda liv!
HLR-utbildning. Värd: Prohelia Företagshälsa
Walk and talk i Stadsskogen med Magnus Wretbring. Värd: SEB USIF Arena
Tennis, teknikträning med USIFs tennistränare
Seminarium – Rikta, frigör och skapa energi i ditt ledarskap. Värd: Uppsala Chefsforum
Tips och förhållningssätt för leda dig själv och andra. Uppsala Chefsforum coachar, utbildar och utvecklar ledare och delar med sig av lärdomar och verktyg för ett energirikt arbetssätt.

11.30

Lunch
Föreläsning med Gunnar Söderström – Aldrig mer ont i ryggen

13.00

Föreläsning – Svante Randlert

14.00

Föreläsning – Therese Albrechtson

15.00

Fika

15.30

Stand Up – Al Pitcher

17.00

Avslut

Medverkande

Möt dagens talare

Therese Albrechtson

Serieentreprenör, förebild, föreläsare, författare. Skulle man fortfarande använda visitkort skulle Therese Albrechtson behöva en kortlek. Som entreprenör har hon startat – och sålt – flera företag. Bodyguard Säkerhetsprodukter var det första, Academy Of Excellence det senaste. Som förebild har hon utsetts till Årets kvinna och Sveriges ovanligaste företagare. Som föreläsare har hon gjort över tusen föreläsningar. Som författare är hon högaktuell med boken ”Dålig mamma eller superkvinna”. Nu kommer hon till Uppsala för att coacha, inspirera och moderera.

Svante Randlert

  1. Nominerad till Årets Talare 2018 – genombrott
  2. En av Europas mest bokade talare i sin genre med +150 föredrag per år
  3. Den enda föreläsaren i Sverige som fått 5.0 av en hel klass vid flertalet gånger hos landets största chefsnätverk Close.
  4. Svante Randlert arbetade som Academic Works Business & People Advisor mellan åren 2009-2018. Ett företag som haft nöjdast kunder 8 år i rad, samt blivit framröstat till Sveriges bästa arbetsgivare inom servicesektorn de två senaste åren.

Om föredraget
Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. De kommande årens stora pensionsavgångar och bristen på rätt kompetens i många sammanhang gör inte saken lättare. Föredragen ger åhörarna inspiration, modeller och tips för hur ni kan bli drömarbetsgivaren.

Al Pitcher

Född i England, uppvuxen i Nya Zeeland. Startade sin stand-up-karriär samma år som första numret av tidningen Relation kom ut. “Årets manliga ståuppare” på Svenska Stand up-galan. Hans erfarenheter av kulturkrockar har fått folk över hela landet att gråta av skratt. Relationsåret 2019 kommer garanterat att få en mycket rolig start.

Gunnar Söderström

Gunnar är utbildad naprapat, personlig tränare och kostrådgivare. 1999 – 2012 tillhörde han Sverigeeliten i triathlon. Fram till 2015 har han haft över 25 000 träningar och behandlingar. Gunnar är ansvarig för fysträningen för samtliga domare i allsvenskan. Som Swedish fitness coach ingår utbildningar och uppdrag åt FIFA, bland annat under fotbolls-VM i Brasilien 2014. På tv-programmet vardagspuls har han medverkat som löp specialist inför Lidingöloppet.

Om föreläsningen – Ditt bästa jag
Ibland har man bättre och ibland sämre dagar. Det här är en föreläsning om att ta fram det bästa i dig. Gunnars föreläsning ger dig en riktig energikick så du kan ha lite mera bra dagar och några färre riktigt dåliga.

Livet måsta vara roligt, för annars är det inge kul.

“En personlig mötesplats som skapar hälsa, glädje och gemenskap i världsklass” Detta är vad vi på USIF står för och arbetar hårt med att uppnå varje dag, året runt. Varmt välkommen till Uppsalas finaste Multiarena!

SEB USIF ARENA

© 2018 Relation

Relation AB

Torgny Segerstedts Allè 2
Box 1201
751 42 Uppsala

Följ oss på sociala medier: