Relationsdagen 1 - Kickstart

7 februari 09.00-17.00 | SEB USIF ARENA

Möt Therese Albrechtson, Svante Randlert, Al Pitcher

Bokningen öppnar inom kort

Välkommen till Kickstart Mötesplats Relation. Tema: Energi

 

Årets första medlemsaktivitet genomförs såklart på vårt eget hemmakontor USIF Arena. Med syftet att kicka igång året med en rivstart. Vi vill skapa energi och möten och aktivitetens föreläsare kommer bidra med detta i allra högsta grad. Under förmiddagen kommer Du att få möjligheten att testa ett antal aktiviteter och mingla för att sedan på eftermiddagen inspireras av 3 olika föreläsare. Vi kommer också presentera årets program och Relation 2.0 Det blir en dag med aktiviteter, inspiration och många möten, på temat Energi!

Förutom intressanta samtal på scenen erbjuds som vanligt goda mingelmöjligheter till minst lika goda tilltugg. Så boka in dagen den 7 februari och anmäl dig redan nu.

Var: SEB USIF ARENA
När: Torsdag den 7 februari klockan 09.00–17.00
OSA: Senast 1 februari.

Aktiviteten genomförs i samarbete med Schibsted Media Group.

Medverkande

Möt dagens talare

Therese Albrechtson
Therese Albrechtson

Serieentreprenör, förebild, föreläsare, författare. Skulle man fortfarande använda visitkort skulle Therese Albrechtson behöva en kortlek. Som entreprenör har hon startat – och sålt – fflera företag. Bodyguard Säkerhetsprodukter var det första, Academy Of Excellence det senaste. 

Svante Randlert
Svante Randlert

Frågar du någon som lyssnat på Svante Randlert om hur det var finns det en överhängande risk att svaret blir kort – ”Bästa jag hört”. Svante Randlert är gotlänningen som skrivit en handbok för chefer som vill bli förstahandsvalet för både dagens och morgondagens medarbetare

Al Pitcher
Al Pitcher

Född i England, uppvuxen i Nya Zeeland. Startade sin stand-up-karriär samma år som första numret av tidningen Relation kom ut. ”Årets manliga ståuppare” på Svenska Stand up-galan. Hans erfarenheter av kulturkrockar har fått folk över hela landet att gråta av skratt. Roligare än så här kommer det inte att bli under Relationsåret 2019.

Program

7 februari 09:00-17:00

08.30

Dörrarna öppnas – kaffe

08.45

Inspirationsföreläsning

10.00 – 11.15

Aktiviteter

11.30 – 13.00

Lunch

13.00 – 17.00

Therese Albrechtson, Svante Randlert, Al Pitcher

15.00 – 15.30

Fika

17.00

Avslut

”En personlig mötesplats som skapar hälsa, glädje och gemenskap i världsklass” Detta är vad vi på USIF står för och arbetar hårt med att uppnå varje dag, året runt. Varmt välkommen till Uppsalas finaste Multiarena!

SEB USIF ARENA

Anmäl dig redan idag!

© 2018 Relation

Relation AB

Torgny Segerstedts Allè 2
Box 1201
751 42 Uppsala

Tel: +46 (18) 60 44 80
mail: info@relation.se