Relationsdagen 9 - Obs! flyttad till den 8 december

6 november 08:45-16:00 | Studenternas

Relationsdagen är uppdelad i två block där du har möjlighet
att lyssna på dagens föreläsare antingen på förmiddagen
eller eftermiddagen.

Bokningen öppnar inom kort

Obs! Relationsdagen den 6 november är flyttad till den 8 december.

 

 Välkommen till en socialt distanserad Relationsdag.

Även denna medlemsaktivitet kommer att vara en pandemianpassad Relationsdag.
Fredag 6 november har vi bokat hela nya Studenternas konferensavdelning bara för oss. Vi har lokaler med en kapacitet från 40 upp till 400 personer. I dem ställer vi in max 30 stolar med en lucka på minst 2 meter mellan varje. Mellan för- och eftermiddagspassen hämtar du dryck och lunchlåda från matstationer som finns utspridda över hela området.

 

Vi har bjudit in tre kända coacher inom spännande områden

Tobias Degsell – Kollektiv intelligens i grupper och organisationer, Ami Hemviken – Förändra och utveckla beteenden genom kommunikation och Svante Randlert – “Drömledarskapet”. 

På plats finns Utbildnings- och jobbcenter, Uppala Kommun – som i ett lunchseminarie berättar om jobbsatsningen i Gränby. “Investera i Gränby: Var med och bidra till att fler hittar vägen till jobb.”

Protea Leadership – Vi gästas av erfarna ledarutvecklare från Protea som under dagen ger dig möjlighet till att få en personlig coachning (45 min) på temat ledarskap och personlig utveckling.

 

Tobias, Ami och Svante kör var sin 3-timmars work shop två gånger. Mellan 9-12, och mellan 13-16. Du väljer för- eller eftermiddagspasset. Personlig coachning kan bokas utöver föreläsarnas pass (18 platser och först till kvarn).

För de medlemmar som inte kan eller vill vara på plats finns möjlighet att hämta en lunch/fika-låda på Brasserie21 istället (detta förbokas i anmälan).

Välkomna till en lite annorlunda Relationsdag!


Var:
 Studenternas
När: Fredagen den 6 november klockan 08.45–16.00
OSA: Senast 30 oktober.

Medverkande

Information om föreläsarna du kan välja på:

Tobias Degsell

Kollektiv intelligens i grupper och organisationer

Tobias Degsell är expert på kreativitet och lärande. Sedan 2016 hjälper han företag och organisationer över hela världen att tänka och agera nytt. Ett visst mått av risktagande är en förutsättning för att nå en högre avkastning på sikt. Utan misslyckanden inga innovationer.

 

Svante Randlert

”Drömledarskapet” – vilket ledarskap skapar bäst effekt och resultat efter 2020?

Det mesta förändras i snabb takt just nu. Förändrade kundbehov innebär förändrade kunderbjudanden vilket i sin tur innebär förändrade kompetensbehov. Vilka konsekvenser blir detta för ledarskapet? NI kommer få inspiration samt tips till hur ni kan bli bättre på att LEDA så att andra kan SKAPA, det som LEDARSKAP ändå går ut på.
Läs mer om Svante här

Ami Hemviken

Engagemang på jobbet – det är inte tanken som räknas

Ami kan konsten att förändra och utveckla beteenden genom kommunikation. Hon kommer också se till att du kommer få roligare på jobbet framöver! Dessa konster delar hon med sig av på ett energifullt, roligt och fångade sätt. Ami blev årets talare 2018.
Läs mer om Ami här

 

Värdar:

Uppsala Kommun

Utbildnings- och jobbcenter, Uppala Kommun  berättar om jobbsatsningen i Gränby. “Investera i Gränby: Var med och bidra till att fler hittar vägen till jobb.”

 

 

 

 

Protea Leadership

Tema: ledarskap och personlig utveckling

Efter att ha jobbat många år med ledarutveckling tror vi oss veta att det viktigaste området för att bli en bättre ledare handlar om förhållandet till sig själv och där går vi djupare än andra. Vi har jobbat med ledare på alla nivåer i både stora och små företag och kan se att ledarutveckling bidrar till företagets utveckling och lönsamhet. Vi är medlemmar i Relation sedan några år och ser fram emot att möta personer som är nyfikna på vad djupare utveckling kan innebära.
Läs mer om Protea Leadership här

 

 

Program – Förmiddag

6 november 08:45-13:00

08:15

Registrering 

09:00

Föreläsningsblock 1 – inkl. fika
Tobias Degsell (Kollektiv intelligens i grupper och organisationer)
Ami Hemviken 
(Engagemang på jobbet – det är inte tanken som räknas)
Svante Randlert (“Drömledarskapet” – vilket ledarskap skapar bäst effekt och resultat efter 2020)

11:50

Lunch

Program – Eftermiddag

16 september 12:15-16:00

12:15

Registrering och lunch

13:00

Föreläsningsblock 2
Tobias Degsell (Kollektiv intelligens i grupper och organisationer)
Ami Hemviken 
(Engagemang på jobbet – det är inte tanken som räknas)
Svante Randlert (“Drömledarskapet” – vilket ledarskap skapar bäst effekt och resultat efter 2020)

Stadsträdgården blommar. På Studenternas möts Uppsalabor och fikar, kollar på gatuteater, tränar på gymmet, hänger på torget, äter mat eller paddlar kajak i Fyrisån. Och alldeles bredvid går 10 000 människor på fotbollsmatch. “Vi ses på Studan” kan man numera höra dygnet runt. Alla dagar i veckan, året runt.

© 2018 Relation

Relation AB

Torgny Segerstedts Allè 2
Box 1201
751 42 Uppsala

Följ oss på sociala medier: