Relation Next är ett exklusivt affärsnätverk för chefer och talanger under 35. Det primära uppdraget för Relation Next är att fungera som en bro mellan den yngre generationen och den mer erfarna. Genom att integrera det yngre nätverket i det redan befintliga hjälper Relation Next unga personer att knyta värdefulla kontakter inför framtiden. En plats i nätverket ger dessutom möjlighet att utbyta och dela erfarenheter med personer som har liknande ambitioner och möjligheter i samma ålder.

Som medlem i Relation Next har du full tillgång till Mötesplats Relations alla event och mötesplatser. Dessutom ingår speciella aktiviteter, exklusiva bara för personer i Relation Next, i form av inspirationsträffar.

Under 2018 inledde vi ett samarbete med Academy of Exellence för att erbjuda ledarskapsutbildning vid 5 tillfällen under året. Efter otroligt bra respons från alla deltagare kommer vi fortsätta med detta även 2019. 

Relation Next vänder sig till dig som är chef eller företagsledare med en ambition att växa både som individ och med din organisation eller ditt företag. De experter och föreläsare som du kommer att träffa under 2019 presenterar vi med stolthet på kommande sidor.

Nytt för 2019 är att nätverket Next kommer att ha en gemensam lunch med nätverket Executive. Vi är övertygade om att möten mellan dessa två nätverk kommer bidra till ytterligare inspiration, kunskap och glädje för båda grupper.

Inspiratörer

2019

Per Holknekt

Entreprenörskap i med och motvind. Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa. Per har hunnit starta 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor.

David Stiernholm

Ett företag kan aldrig växa med lönsamhet om det inte finns en tydlig struktur och effektiva processer. Under denna nyckel jobbar vi med verktyg för att skapa ett supereffektivt företag. Många av våra deltagare har sparat 10-tals timmar i veckan efter passet. Vad är det värt? Ofta miljonbelopp i långa perspektivet. Landets ende struktör David Stiernholm leder nyckeln.

Katarina Bonde

Vilka finansieringsalternativ finns för mitt företag? Det får du veta under denna nyckel, som kompletteras med en djup genomgång av styrelsearbetets fördelar och möjligheter. Vi fokuserar på de främsta strategierna för att bygga bolagets strategiska arbete. Styrelseproffset Katarina Bonde (som också driver vingård och tillväxtbolag i USA) håller i nyckeln.

Anders Lundin

När du fått in rätt personer i ditt företag gäller det att få dem att trivas och prestera maximalt. Under detta tillfälle lär du dig hur framgångsrika organisationer fungerar, och vad som krävs för att nå höga mål. Nyckeln leds av Anders Lundin, landets kanske främste expert på högpresterande team.

Johannes Hansen 

Lär dig att skapa processer för att göra kunskap till handling. Du lär dig att maximera inlärningsprocessen, och får insikter i vad som står emellan dig och ökad framgång. Det är inte alltid bekvämt, men det ger alltid resultat. Nyckeln leds av Johannes Hansen, landets kanske främste mentale rådgivare, högaktuell med ”open sessions” där han live-coachar. Johannes har fflera böcker i bagaget och anlitas av de största ledarna för att maximera sin kapacitet.

Kalendarium

2019

31 januari

Tillväxtnyckel 1

Inspiratör: Per Holknekt Tema: Entreprenörskap i med och motvind.
Plats: Kinnarps, Uppsala Tid: 13.00-16.00
Värd: Kinnarps Uppsala

21 mars

Tillväxtnyckel 2

Inspiratör: David Stiernholm Tema: Effektivitet och struktur
Plats: Hubben Tid: 13.00-16.00
Värd: EY

16 maj

Tillväxtnyckel 3

Inspiratör: Katarina Bonde Tema: Styrelsemöte och finansiering
Plats: Uppsala. Tid: 13.00-16.00
Värd: Arena Hotellet

12 september

Tillväxtnyckel 4

Inspiratör: Anders Lundin Tema: Framgångsrika team
Plats: Uppsala. Tid: 12.00-15.00
Värd: Next

7 november

Tillväxtnyckel 5

Inspiratör: Johannes Hansen Tema: Mod är en muskel
Plats: Uppsala. Tid: 12.00-15.00
Värd: Kinnarps Uppsala

Tid: kl. 12.00-15.00 (program kl. 13.00-15.00)  Pris: 15 000 kr kr / år (inklusive medlemsskap)

Samarbetspartners

Relation Next

© 2018 Relation

Relation AB

Torgny Segerstedts Allè 2
Box 1201
751 42 Uppsala

Följ oss på sociala medier: