Relationsdagen 3

11 juni 08:45-18:00 | Eklundshof

Relationsdagen är uppdelad i två block där du har möjlighet
att lyssna på dagens föreläsare antingen på förmiddagen
eller eftermiddagen. Vi avslutar våren med en somrig After Work.

Välkommen till Relationsdagen 3

Relationsdagen 3 som skulle ha genomförts den 24 mars är nu flyttat till den 11 juni. Vi kommer liksom tidigare att jobba med utrymme för dialog och fördjupning. Vi har bjudit in tre kända coacher inom spännande områden; Pär Johansson – Mänskligt ledarskap , Ami Hemviken – Förändra och utveckla beteenden genom kommunikation och Svante Randlert – “Drömledarskapet”

Dagen är uppdelad i två halvdagspass – ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen, där du själv väljer vilken tid och vilken coach du vill gå på. Våra coacher kör 3-timmarspass med utrymme för frågor, diskussion och interaktion. På det här sättet får du inte bara lyssna på intressanta profiler utan också prata och utbyta tankar med dem. Dessutom i en form som många av våra medlemmar önskat sig – i mindre grupper där du inte bara hälsar på de andra deltagarna, utan där det också finns tid och möjlighet att lära känna dem. Vill du lyssna till alla coacher? För att du inte ska missa någon av dem har vi bokat in dem vid flera tillfällen under året.

Som en fin avslutning på våren avslutar vi dagen med en somrig After Work. Om vädret tillåter kommer vi att vara utomhus.

Tider för dig som väljer förmiddagen: Registrering och mingel från kl. 8.15, start kl. 8.45-12.00 inkl. tid för fika och mingel, avslutande lunch kl. 12.00-13.00.

Tider för dig som väljer eftermiddagen: Registrering och mingel kl. 11.30, lunch kl. 11.45, start kl. 13.00-16.00 inkl. tid för fika och mingel. Kl. 16.00-18.00 After Work.

Var: Eklundshof
När: Torsdagen den 11 juni klockan 08.45–16.00, 16.00-18.00 After Work.
OSA: Senast 4 juni.

Medverkande

Information om föreläsarna du kan välja på:

Pär Johansson

Mänskligt ledarskap – på en nivå du aldrig upplevt

Pär Johansson drömde om att bli fotbollsproffs, men hamnade i stället på ett vedhuggarjobb tillsammans med utvecklingsstörda. Innan första jobbdagen trodde han att han skulle bli påskriken, biten och pådreglad. I stället möttes han av ett leende, en kram och ett “vad roligt att du är här!”. Sen 1996 är Pär verksamhetschef för Glada Hudik-teatern.

Svante Randlert

”Drömledarskapet” – vilket ledarskap skapar bäst effekt och resultat efter 2020?

Det mesta förändras i snabb takt just nu. Förändrade kundbehov innebär förändrade kunderbjudanden vilket i sin tur innebär förändrade kompetensbehov. Vilka konsekvenser blir detta för ledarskapet? NI kommer få inspiration samt tips till hur ni kan bli bättre på att LEDA så att andra kan SKAPA, det som LEDARSKAP ändå går ut på.

Ami Hemviken

Engagemang på jobbet – det är inte tanken som räknas

Ami kan konsten att förändra och utveckla beteenden genom kommunikation. Hon kommer också se till att du kommer få roligare på jobbet framöver! Dessa konster delar hon med sig av på ett energifullt, roligt och fångade sätt. Ami blev årets talare 2018.

Program – Förmiddag

11 juni 08:45-13:00

08:15

Registrering och mingel

08:45

Föreläsningsblock 1
Ami Hemviken (Engagemang på jobbet – det är inte tanken som räknas)
Pär Johansson (Mänskligt ledarskap – på en nivå du aldrig upplevt)
Svante Randlert (“Drömledarskapet” – vilket ledarskap skapar bäst effekt och resultat efter 2020)

12:00

Lunch

Program – Eftermiddag

11 juni kl. 11:30-16:00, kl. 16.00-18.00 After Work

11:30

Registrering och mingel

11.45

Lunch

13:00

Föreläsningsblock 2
Ami Hemviken (Engagemang på jobbet – det är inte tanken som räknas)
Pär Johansson (Mänskligt ledarskap – på en nivå du aldrig upplevt)
Svante Randlert (“Drömledarskapet” – vilket ledarskap skapar bäst effekt och resultat efter 2020)

16:00

After Work

Blott ett stenkast från Uppsalas innersta kärna hittar du konferensanläggning Eklundshof. En naturnära och familjeägd oas som i generationer använts som återhämtningsplats från stadens jäkt. Välkommen till en miljö som är lika passande för att landa som att lyfta.  Arbetslag eller privatperson – oavsett syfte är Eklundshof ett självklart alternativ vid konferens och fest.

Eklundshof

© 2018 Relation

Relation AB

Sjukhusvägen 12K
Box 1201
751 42 Uppsala

Följ oss på sociala medier: