Vad kan vi göra när människor inte möts?

 

Precis som alla andra som jobbar med någon form av mötesplatser behöver vi nu vidta åtgärder med anledning av Corona-viruset och rådande direktiv att inte samla större grupper. Vi kommer att göra allt i vår makt för att genomföra de aktiviteter som är inplanerade 2020 och det på ett pandemianpassat sätt. Vi kommer att uppdatera denna sida allt eftersom vi har mer information.

Situationen som nu råder begränsar oss alla på mängder av sätt, och vi måste tillsammans försöka hitta lösningar. Något som vi på Relation hoppas kunna hjälpa till med är att öppna dörrar och sammankoppla människor. Hör gärna av dig till oss om det är något ni behöver hjälp med eller söker. Förhoppningsvis kan vi slussa dig till rätt person.

Vi vill också passa på att påminna om att lägga in era kontaktuppgifter och personbeskrivning i vår app. Det är en bra kanal att lära känna fler i nätverket och beskriva vad du själv kan hjälpa till med. Kontakta oss direkt om det är något ni undrar över.

Har ditt företag någon form av erbjudande som kan underlätta den nuvarande situationen får ni gärna skicka över det till oss så kan vi skicka ut det i lämplig form.

Ta hand om varandra!

Vännerna på Relation

 

Senast uppdaterad 2020-10-27

© 2018 Relation

Relation AB

Sjukhusvägen 12K
753 09 Uppsala

Följ oss på sociala medier: