Hur driver man nätverk i pandemitider och vad för vi på Relation för att anpassa till ett säkert nätverkande?

 

Under hösten 2021 kommer Relation genomföra de aktiviteter som är enligt kalendariet för dig som medlem. För att göra detta så coronasäkert som möjligt är alla event anpassade att samla alla Er som deltar i mindre grupperingar om 50 personer. Det antal är det som just nu är tillåtet för mingel inomhus. Ni kommer även vara i en rymlig lokal där det finns gott om plats för att hålla avstånd. Vi schemalägger även flöden och programpunkterna för att skapa så lite trängsel och möten mellan grupperingarna som möjligt. Vid servering av förtäring sker det alltid i samband med matleverantörer som har god erfarenhet kring de regler som gäller kring serveringen.

Vi har också under pandemin skapat en möjlighet att medverka digitalt via zoom, där man kommer att bjudas in att vara aktiv i grupper och få vara med i samtal, live under föreläsningarna.

Har du ytterligare frågor eller funderingar eller har oro kring detta. Kontakta oss gärna. Vi vill såklart göra allt för att vi ska kunna ses, fysiskt, på ett säkert sätt, igen.

 Varmt välkommen att hänga med oss!

 

 

Senast uppdaterad 2021-08-18

© 2018 Relation

Relation AB

Sjukhusvägen 12K
753 09 Uppsala

Följ oss på sociala medier: