Konsten att attrahera, leda och utveckla den unga generationens medarbetare

Börjar

maj 24, 2022 -

Slutar

maj 24, 2022 -

Plats

Cajsa´s Slottscafé, Uppsala

SOFIA RASMUSSEN
AI, hybridarbetsliv, gig-ekonomi och självledarskap. De är några av trenderna som omformar arbetsmarknaden. Och in träder en ung generationen som är snabbrörlig, uppkopplad och van vid att få omedelbar återkoppling på prestationer. En grupp som ställer nya krav på arbetsliv och ledarskap samtidigt som de främst längtar efter gemenskap, meningsfullhet, balans i livet och ett psykiskt välmående. 

Vilka stora utmaningar står ledarskapet inför? Hur förändras kraven och förväntningarna bland framtidens medarbetare? Vad är viktigast för den unga generationen när de väljer arbetsgivare? I sin föreläsning berättar Sofia om de stora omvärldstrenderna som formar om morgondagens arbetsliv och delar med sig av konkreta verktyg för att attrahera och leda den unga generationens medarbetare. 

Sofia är omvärldsanalytiker, författare, föreläsare. Hon är utsedd till en av Veckans Affärers 101 supertalanger 2019, under kategorin Samhällsbyggare. År 2018 ingick Sofia i listan över de tio mest anlitade kvinnliga föreläsarna under året, av Kvinnliga Talare. Hon har i 15 år arbetat med att undersöka arbetsmarknaden och människors arbetslivsvärderingar. 

Föreläsare: Sofia Rasmussen
Datum: 24 maj 2022.
Plats: Cajsa´s Slottscafé

© 2018 Relation

Relation AB

mail: info@relation.se