Nyfiken på ett nytt jobb? Eller på en ny medarbetare?

Börjar

maj 09, 2023 07:30

Slutar

maj 09, 2023 21:00

Plats

Brasserie21

Det här är en heldag. Först presenterar Svante Randlert och Sofia Rasmussen listan på vad som krävs av en riktigt bra arbetsgivare, och ger rekryteringstips om hur du fångar de svårfångade. Sedan pratar vi om hur vi tillsammans skapar drömarbetsstaden Uppsala. Och så ägnar vi eftermiddagen åt att matcha dig som kanske är nyfiken på ett nytt jobb med arbetsgivare som kanske är nyfikna på nya medarbetare.

Mer information om eventet uppdateras löpande på: dromarbetsstaden.se

SOFIA RASMUSSEN
Hon är omvärldsanalytiker, författare och föreläsare och hon är utsedd till veckans affärers 101 supertalanger. Sofia kommer berätta om omvärldstrenderna och visar tydlig statistik på det som formar morgondagens arbetsmarknad.Hon kommer ge oss konkreta verktyg för att attrahera och leda den unga generationens medarbetare. AI, hybridarbetsliv, gig-ekonomi och självledarskap. De är några av trenderna som omformar arbetsmarknaden. Och in träder en ung generationen som är snabbrörlig, uppkopplad och van vid att få omedelbar återkoppling på prestationer.

SVANTE RANDLERT
Med ett snitt på över 120 föreläsningar om året är han en av Sveriges mest efterfrågade talare. Randlert visar hur du rekryterar, utvecklar och motiverar rätt kompetens för din verksamhet både idag och i framtiden. Med boken ”Drömledarskapet” (2020) betonas vikten av att anpassa sig och ledarskapet utifrån den ständiga förändringen av samhället, beteenden, behov och teknik .

STEFAN ODELBERG
Programledare, komiker, magiker, konferencier, entertainer. Fantastisk på att bygga upp en stämning och skapa en härlig känsla av gemenskap. Detta genom sin enorma humor och spontanitet. Många känner igen honom som en av Bingo Lottos programledare, men han har haft många andra uppdrag och roller genom åren som den nyfikna tusenkonstnär han är. Detta genom sin humor, spontanitet, dråplighet och att han kan varva med underhållande magiska trix.

THERESE ALBRECHTSON
Superentreprenören & författaren som ger föreläsningar inom självledarskap, psykisk (o)hälsa, mod, balans i livet, föräldraskap och jämställdhet. Har blivit en i teamet på Relation då hon jobbar bakom kulisserna och headhuntar Relations egna föreläsarnamn och talanger.

 

© 2018 Relation

Relation AB

mail: info@relation.se