Relationsdagen 13 september

Börjar

september 13, 2022 07:30

Slutar

september 13, 2022 12:00

Plats

Sjukhusvägen 12K, Uppsala

Välkommen till höstens första Relationsdag!

Att det är viktigt att synas i sociala medier har de flesta förstått. Men vad är det som gör att vissa företag lyckas bättre än andra?

  • Inspireras av Madelene Törnblom från Maya Delorez, vars bolag nått en omsättning på nästan 100 MSEK på bara 4 år utan lån eller riskkapital. En viktig nyckel har varit marknadsföring i sociala medier.
  • Möt Alexander Morad, expert på sociala medier, som ger dig värdefulla tips hur du lyfter din affär genom sociala medier. Och vad är det senaste inom ämnet?

Välj det du har tid med och det du tycker är viktigast just den här dagen – inspiration, ny kunskap, nya kontakter, eller glädjen att återse någon du inte träffat på länge.

Program
07.30-08.45
  Frukostbuffé signerad Lotta Triller, inklusive mingelaktivitet från kl. 8.00
09.00-10.00  Madelene Törnblom
10.00-10.30  Fikapaus
10.30-12.00  Alexander Morad

MADELENE TÖRNBLOM
Utan någon tidigare erfarenhet av att driva företag startade hon vid 21 års åldern Maya Delorez, som tillverkar ett unikt sortiment av kvalitativa träningskläder till den aktiva ryttaren. Det självklara valet blev att kombinera sitt intresse från barnsben med viljan att driva eget företag. I Maj 2017 lanserades Maya Delorez som snabbt blev ett etablerat varumärke med kunder världen över. Bolaget är idag Sveriges snabbast växande e-handelsbolag.

Alexander Morad kommer till RelationsdagenALEXANDER MORAD
Sociala medier-gurun som genom sina egna upplevelser och framgångsrika karriär erbjuder en föreläsning med insiktsfulla råd och strategier kring hur företag kan lyckas med hjälp av sociala medier. Han förtydligar och förenklar och berättar om kraften det har på ett inspirerande, enkelt och genuint sätt.

© 2018 Relation

Relation AB

mail: info@relation.se