Relationsdagen den 19 maj

Börjar

maj 19, 2022 15:00

Slutar

maj 19, 2022 19:00

Plats

Sjukhusvägen 12K, Uppsala

Be more bold. Be more passionate. Build stroger teams.

Finns det något som begränsar människan så mycket som rädslan att misslyckas?

Vi tror inte det. Därför ägnar vi en hel eftermiddag åt att prata om misslyckandet, känna på det, lära oss av det. Och vi kommer att ha galet roligt tillsammans!

Amerikanen Josh Lenn som lanserat begreppet ”Fail gloriously”, och som jobbat med det på bland annat Spotify, H&M och McKinsey, kommer tillsammans med en av sveriges roligaste komiker
Fredrik Andersson och konferencier Therese Albrechtson att göra det här till en av vårens mest lyckade eftermiddagar.

Tid: torsdag 19 maj 15.00 – 19.00 inkl en lyckad AW.
Plats: Studenternas Arena

PS. Hoppas att du vill ta med dina kollegor också! Det kan bli ett sätt att fira in våren tillsammans.
Extrabiljetter för medlemsföretag:
Pris: 950 kr/person.
I priset ingår föreläsning med Josh Lenn, Afterwork och standup med Fredrik Andersson, fördrink och snittar.


“Nothing will prevent you from being creative so effectively as the fear of making a mistake”
John Cleese

Josh Lenn – är förändringscoach, entreprenör, föreläsare och skådespelare. Uppväxt i San Francisco, och numera bor han på Mallorca med sin fru och deras tre barn.
Han arbetar internationellt och är anlitad av  bolag som Spotify, Lego och HM för att hjälpa dem att ändra sina tankesätt om misslyckande – att vara modiga och skapa miljöer där människor vågar mer.

 

Fredrik Andersson – har vi kunnat se i tv-program som Släng dig i Brunnen, Robins och Roast på Berns. Han har uppträtt på Comedy Store i London, och i egenskap av fältartist har han stått på scener (och ibland lastbilsflak) i Kosovo, Afghanistan och Mali. Hans första soloshow “Serial Joker” vann pris som årets föreställning på Svenska Standupgalan 2015. Han doftar gott också.

 

Therese Albrechtson – står oss på Relation nära. Sen ett par år tillbaka har hon varit vårt trygga bollplank och har även hjälpt oss att scouta våra föreläsare. Hon är serieentreprenör, föreläsare, moderator och författare. Hon brinner för hälsa och psykiskt välmående och har nyligen släppt sin tredje bok; “Fuck psykisk ohälsa”. Det här är en tjej full av energi som förmedlar glädje!

© 2018 Relation

Relation AB

mail: info@relation.se