Relationsdagen 22 november

Börjar

november 22, 2022 07:30

Slutar

november 22, 2022 12:00

Plats

Sjukhusvägen 12K, Uppsala

Den 22 november är du varmt välkommen till Mötesplats Relation på Studenternas!

Vi har fått beskedet att Nikki Amini har fått förhinder att delta denna förmiddag. Därför har vi bokat in en annan spännande gäst. Eller faktiskt två!

Du kommer att få möta uppsalaprofilen och magikern Johan Ståhl och äventyraren Renata Chlumska.

Lotta Triller kommer som vanligt att duka upp en fantastisk frukost. Vi kommer att berätta om Relations planer inför 2023. 

Hoppas att du har möjlighet att delta!

Lokal: VIP, Studenternas. Uppsala
7.30-09.00 Frukost
9.00-10.00 Möt Johan Ståhl
10.30-12.00 Renata Chlumska


Renata Chlumska
“Alla företag har mål och alla människor har drömmar men alla lyckas inte alltid. Varför? Vi kan inte påverka alla faktorer runt omkring oss men betydligt fler än vi tror. Om vi lägger energin på sådant vi faktiskt kan förändra och tar personligt ansvar så kan vi komma väldigt långt. En tjej från Skåne kan till och med nå toppen av världens högsta berg!”

Johan Ståhl
Professionell trollkarl. Vinnare av Talang 2021. Johan beskriver sig själv som en vanlig kille med ett ovanligt jobb. Han är trollkarl. Under sina år som professionell trollkarl har han uppträtt på företagsevent, galor, och TV-inspelningar. På sistone har han även jobbat en hel del utomlands, i USA, Kina, Korea, Japan, Italien, England, Spanien, osv. Han är även kursansvarig för västvärldens första högskoleutbildning för proffs-magiker.

© 2018 Relation

Relation AB

mail: info@relation.se