Uppsala Innovation Day

Börjar

oktober 25, 2022 13:30

Slutar

oktober 25, 2022 19:00

Plats

Sjukhusvägen 12K, Uppsala

Vill du följa med in i framtiden?

Kom till Uppsala Innovation Day. En inspirerande och nytänkande mötesplats – för att knyta nya kontakter, skaffa ny kunskap och blicka framåt. Tillsammans skapar vi ett event där innovationer och hållbart företagande står i fokus och syfte att visa upp och inspireras av regionens spännande innovativa startups och tillväxtföretag. 

Tisdag den 25 oktober 2022 arrangeras Uppsala Innovation Day för tredje gången. Ett event där innovativa affärsidéer lyfts fram, upplevs, utmanas och skapas.

Uppsala Innovation Day sätter fokus på Uppsala som en stad med spännande och innovativa entreprenörer, startups och tillväxtföretag som bidrar till ett mer hållbart samhälle eller har utvecklats på ett hållbart sätt. Till eventet kommer också investerare, affärsutvecklare, etablerade företag och intressenter.

Uppsalainnovationday.se hittar du mer information om dagen.

På Uppsala Innovation Day möter du bland annat:

Tobias Degsell kommer till Uppsala Innovation Day
Tobias Degsell
Tobias är expert på kreativitet och lärande. Sedan 2016 hjälper han företag och organisationer över hela världen att tänka och agera nytt. Ett visst mått av risktagande är en förutsättning för att nå en högre avkastning på sikt. Utan misslyckanden inga innovationer.

 

Sofia Kacim kommer till Uppsala Innovation DaySofia Kacim
Ofta har man kanske en grym idé men hindras av sin nervositet? Att stå och prata inför andra människor kan vara bland det svåraste och mest utmanande du kan stå inför. Men med rätt verktyg och en trygg inställning kan din svåraste uppgift bli något du istället ser fram emot. Sofia ger dig smarta steg som vässar dig retoriskt.

 

Per Lange kommer till Uppsala Innovation DayPER LANGE
Per Lange är en av Skandinaviens mest anlitade föreläsare inom försäljning och motivation. Högst upp på de flesta säljchefers önskelista står FLER BRA LEADS och SNABBARE DEALS. Under tre års tid har Per forskat på vad som utmärker de snabbast växande bolagens sälj- och marknadsstrategier. I föreläsningen avslöjar han tillväxtraketernas bästa tips och trix för ökad försäljning.

© 2018 Relation

Relation AB

mail: info@relation.se