Relation Executive är ett utbildande nätverk exklusivt för Dig som är VD, ägare eller högste chef på orten. Beslutsfattare inom olika branscher och med olika bakgrund träffas och ges möjlighet att bolla idéer, tankar och de utmaningar man har i sitt ledarskap/entreprenörskap. Innehållet i träffarna erbjuder alltid någon form av kompetensutveckling inom ledarskapet. Du får utbildning inom aktuella ämnen och delar du behöver hantera och arbeta med i din roll som ledare/chef. Gruppen består idag av drygt 40 personer från olika branscher, som i sin tur leder till väldigt spännande möten i gruppen.

Nu är det dax att flytta ut från konferensrummet! 2020 ska vi utmana Executivegruppen mer. Vi ses vid 5 tillfällen och vi ska lyfta ämnen som berör, ha mer interaktion, aktiviteter och fler miljöombyten. Vi ska flytta ut från konferensrummet och vara på lite nya platser men ändå hålla oss omkring Uppsala. Vi ska skapa mer tid för diskussion och lösa uppgifter tillsammans. Det ska bli mycket skratt, gemenskap och det ska kännas personligt och nära. I september 2020 kommer vi även att resa bort tillsammans med övernattning för att lära känna varandra ännu bättre. 

Torbjörn Nilsson

Teambuilding – Gör varandra bra. Torbjörn Nilsson är IFK Göteborgs bäste målskytt genom tiderna med 332 mål, och han anses också som en av Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna. Det är klart att det ska bli spännande att lära av Torbjörn om hur vi kan göra varandra bättre. 

Elizabeth Kuylenstierna.

Världens bästa konflikthantering Personliga påhopp eller trassliga missförstånd. Den ena säger för mycket och den andra för lite. Den ena pratar rakt ut och den andra inte alls. Det är inte konstigt att det uppstår konflikter menar Elizabeth Kuylenstierna.

Jonas Colting

Att vara stenåldersmänniska i en modern värld Jonas Colting pratar om hälsa som ett livslångt projekt, och hur våra inlärda och förutfattade meningar om åldrande, funktionalitet och förmåga låter vår naturliga potential gå ouppfylld. 

David JP Phillips

Modern Presentationsteknik – Hur får jag fram mitt budskap? David JP Phillips äger Sveriges största företag inom presentationsteknik är en internationell föreläsare och har skrivit bestsellern ”How To Avoid Death By PowerPoint” som sålts i över 30 länder. Redan som 16 åring investerade han i första egna EEG för att analysera testa och upptäcka hur hans egen hjärna påverkades av olika typer av kommunikation 

Anna-Lena Brundin

Föreläsningen handlar om sådant som hör livet till. Om lycka och livets mening och om små saker som visar sig vara stora. Om varför det fortfarande finns så få kvinnor i styrelserummen och varför kvinnor lever längre än män. Om hur vi föds till olika förutsättningar. Man kan födas till flicka eller pojke eller mittemellan. Till bortskämd stekarunge eller till maskrosbarn. Till misär eller rikedom. Till ledare eller undersåte, blyg eller kaxig, musikalisk eller tondöv. Livet är inte rättvist. Vissa är gladare än andra fastän de har alla skäl i världen att må dåligt medan andra är missnöjda och olyckliga trots framgång. 

Teambuilding med Torbjörn Nilsson

Plats: Uppsala Saluhall, Hyllan
Tid: 30 januari

Världens bästa konflikthantering

med Elisabeth Kuylenstjerna

Plats: Uppsala Slott (Cajsas Slottscafé)
Tid: 10 mars

Rörelse & Hälsa med Jonas Colting

Plats: Högbo Brukshotell Värdar: Högbo Brukshotell
Tid: 7-8 september

Livet är inte rättvist med Anna-Lena Brundin

Plats: Ekeby Bruk
Tid: 22 oktober – flyttas till senare datum i december.

Presentationsteknik med David JP Philips

Plats: Uppsala Stadsteater
Tid: 17 november

 

Samarbetspartners

Relation Executive

 

© 2018 Relation

Relation AB

Sjukhusvägen 12K
Box 1201
751 42 Uppsala

Följ oss på sociala medier: