Relation Executive är ett utbildande nätverk exklusivt för Dig som är VD, ägare eller högste chef på orten. Beslutsfattare inom olika branscher och med olika bakgrund träffas och ges möjlighet att bolla idéer, tankar och de utmaningar man har i sitt ledarskap/entreprenörskap. Innehållet i träffarna erbjuder alltid någon form av kompetensutveckling inom ledarskapet. Du får utbildning inom aktuella ämnen och delar du behöver hantera och arbeta med i din roll som ledare/chef. Gruppen består idag av ca 50 personer från olika branscher, som i sin tur leder till väldigt spännande möten i gruppen.

Vi ses vid 5 tillfällen under 2021 och vi ska lyfta ämnen som berör, ha interaktion, aktiviteter och  miljöombyten. Ofta flyttar vi ut från det traditionella konferensrummet och genomför träffarna i olika typer av miljöer, lokalt i Uppsala. Vi försöker skapa utrymme och tid för diskussion och till att lösa uppgifter tillsammans. Det ska bli mycket skratt, gemenskap och kännas personligt och nära.

I september 2021 åker vi iväg till någon spännande plats utanför Uppsala för att under 24 timmar lära känna varandra ännu bättre. Är du intresserad av att bli medlem? Kontakta oss här. 

Robert Karjel

Att leda i kris
Expert på pressade situationer. Civilingenjör i teknisk fysik, stridspilot, överstelöjtnant i försvaret. Ende svensk som flugit amerikanska attackhelikoptrar. 

Robert kan du träffa i Uppsala den 11 mars och 15 juni

Lisa Ekström

Ledarskap och förändring
En inspirationskick som fick Stora Målpriset 2015. Bra på aha-upplevelser och högt tempo. Gillar läget och kan bidra med mycket. 

Lisa kan du träffa Uppsala den 15 april

Mattias Ribbing

Skärmsmart – Nya verktyg för välmående och prestation i en digitaliserad vardag!

Du bjuds på den senaste kunskapen om hur hjärnan påverkas av skärmar och ny teknik, tillsammans med enkla verktyg som mätbart förbättrar dina prestationer och minskar den digitala stressen. Mattias Ribbing är författare till fem böcker om hjärnan och lärande, samt trefaldig svensk mästare i minne. Han har anlitats som föreläsare av bland annat Harvard Business School, Google, Nasdaq, Ericsson, Investor, Swedbank, Tele2, Skolverket och Säpo.

I sina digitala föreläsningar sticker Mattias ut med sin knivskarpa pedagogik, levererad med värme och en härligt underhållande stil. Han bjuder på en inspirerande resa in i din egen hjärna, som ger dig helt nya perspektiv på hur du framgångsrikt navigerar i värld fylld av skärmar.

Nya aha-upplevelser utlovas där du också får med dig de bästa strategierna för en hjärnsmart användning av din mobiltelefon, sociala media och ny teknik i allmänhet. Föreläsningen blir garanterat en utvecklande snackis efteråt där åhörarna direkt kan se resultatet i vardagen.

Mattias kan du träffa i Uppsala den 11 maj 

Christina Richardsson

Sluta aldrig gå
Ett av våra mest spännande nyförvärv. Har som barn bott i grotta, kåkstad och på gatan. Därefter uppvuxen i Vindeln i Västerbotten. Kan allt om olikheter, fördomar och kulturkrockar.

Christina kan du träffa på Dragongate den 28-29 september

Jonas Eriksson

“Mitt jobb: chef för Zlatan, Messi och Ronaldo”
Med utgångspunkt från sin parallella karriär som entreprenör och fotbollsdomare – berättar han om mötena med världens bästa fotbolls- stjärnor och om vilka likheter som finns mellan ledarskapet i arbetslivet och idrotten. Hur teamwork förde honom till toppen, och hur man lyckas vara chef för Zlatan, Messi och Ronaldo. Jonas berör många relevanta och aktuella ämnen som ledarskap, internationell kommunikation, konflikthantering, inspiration och personlig utveckling.

Att leda i kris med Robert Karjel – inledning

Plats: Uppsala 
Tid: 11 mars

Ledarskap och förändring med Lisa Ekström

Plats: Uppsala 
Tid: 15 april

Skärmsmart – Nya verktyg för välmående och prestation i en digitaliserad vardag! med Mattias Ribbing

Plats: Stallet Värd: Kaija
Tid: 11 maj

Att leda i kris med Robert Karjel – fördjupning

Plats: Uppsala 
Tid: 15 juni

Sluta aldrig gå med Christina Richardsson

Plats: Dragongate
Tid: 28-29 september

Mitt jobb: chef för Zlatan, Messi och Ronaldo med Jonas Eriksson

Plats: Uppsala
Tid: 19 oktober

 

Samarbetspartners

Relation Executive

 

© 2018 Relation

Relation AB

Sjukhusvägen 12K
753 09 Uppsala

Följ oss på sociala medier: