Jo, hjälpa varandra!

Situationen som nu råder begränsar oss alla på mängder av sätt, och vi måste tillsammans försöka hitta lösningar. Något som vi på Relation vill hjälpa till med är att öppna dörrar och sammankoppla människor. Därför skapar vi nu, under en begränsad tid, en sida där du som medlem ges möjlighet att söka/erbjuda hjälp på olika sätt. Här ska ni också ges möjlighet att lägga upp unika erbjudanden, ge tips mm. Kontakta oss så lägger vi upp ditt företag med logga och länk till er egen webbsida. Vi hoppas att med detta kunna vara en betydande brygga mellan företagen i Uppsalas näringsliv. Vi vill att det ska hända något även under den tid då människor inte kan/får mötas.

EKLUNDSHOF

På Eklundshof kan du boka ett eget hus för din konferens/möte det inkluderar lunch i lokal om man önskar. Med tanke på rådande omständigheter inför vi generösare bokningsregler under mars och april.

Triller Mat & Bröd

I rådande coronatider sänker vi nu leveransavgiften för privatpersoner till 100kr (gäller inom Uppsala). Vi erbjuder hemleverans i Uppsala av matlådor, bröd, tårtor, fikabröd, mjölk etc. dagtid mellan 9-15 mån-fre.

Akademiska sjukhuset

Vi behöver din hjälp! På grund av det pågående coronautbrottet är vi i behov av fler kollegor som kan jobba extra på sjukhuset. 

Tack för att du hjälper oss att sprida budskapet! 

Klostergatan 5

Ring eller maila in din beställning på take away mat. Vi kan lämna ut maten genom dörren om ni inte vill komma in. 20% rabatt på ordinarie restaurangpris. VI behöver ER och NI behöver god mat <3

Cajsa´s Kök

Takeaway och fri leverans direkt till arbetsplatsen och hemmet! Nu erbjuder vi fri leverans inom Uppsala av Dagens lunch och vårt färdigmatsortiment. Alla våra catering-menyer går också jättebra att få portions-förpackade! Hör av dig via 018-130 190 eller info@cajsas-kok.se

Scenteknik

Ställ inte in dina möten – streama dem istället! Vi kan hjälpa till med fullständiga lösningar inom streaming, videokonferens och interaktiva möten. Engagera deltagarna i onlinemöten med högsta ljud och videokvalitet. Läs om vår fullt utrustade studio för distansmöten som går att boka: Academia Streamcenter.

Uppsala Innovation Centre

Har du tid över för att kanske starta eget företag? Vi erbjuder vår tid och kompetens för att utveckla din idé. Sök till UIC och träffa våra affärsutvecklare, digitalt och kostnads-fritt, så får du hjälp att komma igång. 

Salgado

Tips!
Gällande möten, utbildningar och föreläsningar på distans. 

ALMI

Livskraftiga företag ska inte behöva slås ut på grund av coronavirusets spridning. Här är våra tre viktigaste råd till dig som är företagare. Ta gärna kontakt med någon av våra rådgivare. 

Notar

För alla som behöver hjälp med värdering eller visning men inte kan eller vill träffa oss mäklare i fysisk form så vill vi erbjuda möjligheten att få bostaden värderad eller gå på visning digitalt med hjälp av Facetime eller Skype. Vi ordnar också privata visningar för alla som vill besöka bostaden utan andra visningsgäster närvarande. 

Elite Hotel Academia

Staycation! Visst låter det härligt, att kunna vakna upp i sin egen stad med Roomservice, sovmorgon och blicka ut över takåsarna i Uppsala. Vi vill trots dessa tider att ni fortsätter att besöka oss, kanske mer nu än nånsin. Därför erbjuder vi ett förmånligt pris på boende och mat. 700:-/rum, 30% på mat i The Bishops Arms vid boende. Ange bokningskod: STAYCATION 

Grand hotell hörnan

Vid svåra tider krävs en trygg hörnsten. Vi överlevde spanska sjukan. Vi klarar det här också. Välkommen in som vanligt.
Bokar du rum hos oss erbjuder vi under mars o april fri uppgradering i mån av plats med fri avbokning ända fram till kl. 16 samma dag, så du kan ändra dig om du hellre stannar hemma.

Björn Olerud konsult ab

Digital mötesplats.

Behöver du hjälp att möta dina kunder digitalt. Jag visar dej hur man gör för att får igång en digital mötesplats där du kan träffa dina kunder och andra affärskontakter digitalt istället för fysiskt – utan att det är för krångligt eller dyra licenskostnader. Mobil 0707 999 262

avanta ekonomi

Vi har under den senaste tiden fått ta del av en stor mängd frågor, funderingar och oros-moment, från företag, kopplade till covid-19 och dess påverkan på ekonomin. Vi har därför beslutat att erbjuda en analystjänst där vi gör en översyn av ditt bolag och hjälper till att upprätta en åtgärdsplan baserad på din specifika situation. Behöver du hjälp? 

Agenda advokatbyrå

Vi erbjuder rådgivning och avtal kring korttidspermitteringar och övrigt innehåll i regeringens stödpaket. Kontakta oss så diskuterar vi hur Covid-19 påverkar ert företag. 

Ludvig & co

Våra duktiga rådgivare kan hjälpa dig med alltifrån bokföring, bokslut till mer avancerad ekonomisk och juridisk rådgivning. Kontakta gärna oss! 

Tibrings

Blir du påverkad av solen på ditt hemmakontor? Vi har solskyddet du letar efter och ger 25% rabatt på markiser. 

rp

Hyr en arbetsplats hem!
Ergonomisk kontorsstol och/eller att utbildningsbord för 100kr/st per månad.
Ingen bindningstid. 

Gistvall Holm

Vi erbjuder design- och varumärkeshjälp med senarelagd betalning för företag som är i utsatt ekonomisk situation. Hör av er till oss på kontakt@gistvallholm.se eller ring på 0733-840 915 så hittar vi ett upplägg som passar er.

Prohelia företagshälsa

Under rådande situation har vi beslutat att öppna vår Sjuk & Frisktjänst för fler företag än våra avtalskunder. I dessa dagar är detta en ovärderlig tjänst där våra sjuksköterskor ger rådgivning till de medarbetare som sjukanmäler sig. Hör av er så ska vi berätta mer om hur vi enkelt kan hjälpa er hantera sjukanmälan, VAB och friskanmälan till ett kampanjpris. 

Direxio

Mindre verksamhet nu? Lägre aktivitet? Inställda möten? Då är det läge att utvecklas. Direxio erbjuder halva priset på kursen Medvetet arbetssätt, som hålls via Skype. Tre kurstillfällen., med personlig coachning. 2 250 kr/person för tre kurstillfällen (ord 4 500). Ange kod RELATION vid bokning. 

One of the faces

Behöver du någon att bolla din marknadskommunikation med, någon som kan formge dina idéer och hjälpa dig med din grafiska produktion? Tveka inte att höra av dig för ett förutsättningslöst möte. 

Monday

Hur förhåller vi oss i företaget till rådande läge? Önskar du få rådgivning i sälj och ledarskapet? Ladda ner en e-bok gratis som ger dig 9 goda råd för ledare och säljare i denna tid. Boka prova-på-coachning (995 kr) via Skype här:  

Poolia

Behöver ni tillfälligt stärka upp er organisation genom flexibla lösningar eller få stöttning i era pågående rekryteringsprocesser, ring Poolia! Vi har flera duktiga konsulter som är redo att rycka ut. För oss är det ”business as usual”, även om vi har fått anpassa våra arbets-metoder. Jag är gärna ditt bollplank och jag bollar gärna tillbaka! Smittfri kram Malin, kundansvarig Poolia 0720708566. 

Protea Leadership

Har Coronaviruset påverkat ditt företag? Behöver du som ledare ett bollplank? Protea erbjuder ett gratis möte på distans. Eller har din verksamhet stannat av och du har tid för utveckling? Vi erbjuder ”Leadership Assessment”. 

Humana

Vi behöver din hjälp! På grund av det pågående coronautbrottet är vi i behov av fler kollegor som kan jobba extra på våra enheter. Tack för att du hjälper oss att sprida budskapet och är du själv intresserad så följ länken! 

Uppsala Stadsteater

Just nu spelar vi inget på våra scener men längtar tills vardagen är tillbaka och vi kan öppna dörrarna för vår kära publik igen!  En av de vanligaste kommentarerna jag hör om varför man inte varit på teatern är – ”Oj, har den redan slutat gått? Den hade ju jag tänkt se, men det är så mycket annat.”   Det här fixar du lätt, om du väljer att bli abonnent i höst

Go adventure

GO Adventure är ett aktivitetsföretag med utomhusaktiviteter som är perfekt för mindre sällskap. Vi har takvandring på Uppsala slott, Äventyrsbana i Fjällnora & Pellepromenader.

Svenssons krogar

Alla Svenssons Krogar har öppet för alla friska & krya! Något justerade öppettider kan förekomma. 
För er som vill äta den goda maten hemma istället så har vi take away från alla ställen. Efter kl 14.00 lämnar vi 20% på all mat för take away. På Lilly’s 25%! Välkomna! 

 

Uppstuk

Tvekar ni att anställa p.g.a COVID-19 eller har ni ett rekryteringsbehov för att täcka sjukfrånvaro?
Uppstuk erbjuder flexibla rekryteringslösningar och konsultuthyrning!

Drivhuset

In times like this, we need entrepreneurs and idea-generating processes even more. Now is the time to take action on ideas that can bring value to a society that is changing. Drivhuset offers coaching sessions via digital platforms and will have lectures via Facebook Live. We help entrepreneurs get started or evolve at an early stage. Join in and be the changemaker! All we offer is for free.

Exitpartner

Går det att hitta en köpare till ditt företag i en orolig marknad där få vågar ta ett investeringsbeslut? Det går, många investerare har varit med förut och vet att det vänder till det bättre igen. Det kan såklart ta längre tid än vanligt. Då är det bra att vara förberedd och redan ha etablerat en kontakt. Vi erbjuder rådgivning och projektleder hela försäljningen av ditt företag från start till slut. Kontakta oss så hjälper vi dig efter dina nuvarande förutsättningar.

Arenahotellet

Jobba hemifrån på Arenahotellet!
Vi har fri parkering, snabbt WiFi och gott kaffe. Lokalerna tar upp till 6 personer och är utrustade med trådlös LCD skärm, whiteboard och trådlöst nätverk. 300 kr per dag eller 1400 kr per vecka. Vi bjuder på kaffe!

© 2018 Relation

Relation AB

Sjukhusvägen 12K
753 09 Uppsala

Följ oss på sociala medier: