Det kunde vara värre.

Oavsett vem du frågar säger nog de flesta att det varit lite tufft på sistone. Tänk då på hur det var 1867. Svälten höll Sverige i ett järngrepp. Snön låg kvar in i juli. Resten av sommaren dominerades av ösregn och översvämningar.

Alltså: Allt är relativt. Och vi har det väl ändå inte så illa? Vi har ju varandra.

Vad händer på Relation 2022?

Pandemin har gett tid för eftertanke, analyser och funderingar. Hur ser den perfekta mötesplatsen ut?

Resultatet av tankarna är ett nytt format för Relationsdagarna där du antingen hänger med på allt – eller väljer ut det som passar dig just den dagen, så att du ändå får med dig inspiration, kunskap och kontakter.

Från och med nu blir upplägget:

07.15 – 09.00 En fantastisk frukost signerad Lotta Triller.

09.00 – 12.00 Fördjupning i intressanta och aktuella ämnen med spännande föreläsare och inspiratörer som Per Lange, Nikki Amini, Alexander Morad, Sofia Kacim, Josh Lenn, Petra Malm och Fredrik Andersson.

16.00 – 18.00 Afterwork med kortversioner av dagens ämne.

Utomhus i februari. Inomhus i mars.

Vi skjuter på starten för träffarna inomhus. Siktet är inställt på mars – om pandemin och restriktionerna börjat vika ner sig. Men redan i februari ses vi på temat gruppträning utomhus. Mer info om det kommer inom kort.

Fler nyheter på gång.

Vi håller just nu på och testar olika typer av digitala nätverk som vi tror skulle kunna stärka ditt medlemskap i Relation ytterligare. Målet är att du varje dag i veckan, och på många olika sätt, ska kunna få hjälp av nätverket.

Finsk sisu är inte att segra, inte att vara bäst. Sisu är att hålla ut. Det ska vi göra.

Tack för att du hänger med.

God fortsättning!

Vännerna på Relation.

© 2018 Relation

Relation AB

mail: info@relation.se