Relation Next ärett exklusivt affärsnätverk för chefer och talanger under 35. Det primära uppdraget för Relation Next är att fungera som en bro mellan den yngre generationen och den mer erfarna. Genom att integrera det yngre nätverket i det redan befintliga hjälper Relation Next unga personer att knyta värdefulla kontakter inför framtiden. En plats i nätverket ger dessutom möjlighet att utbyta och dela erfarenheter med personer som har liknande ambitioner och möjligheter i samma ålder. 

Medlemsskap Som medlem i Relation Next har du full tillgång till Mötesplats Relations alla event och mötesplatser. Dessutom ingår speciella aktiviteter, exklusiva bara för personer i Relation Next, i form av 4 inspirationsträffar med kända profiler. Se 2020 års program nedan.

Torbjörn Nilsson

Teambuilding – Gör varandra bra. Torbjörn Nilsson är IFK Göteborgs bäste målskytt genom tiderna med 332 mål, och han anses också som en av Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna. Det är klart att det ska bli spännande att lära av Torbjörn om hur vi kan göra varandra bättre. 

Elizabeth Kuylenstierna.

Världens bästa konflikthantering Personliga påhopp eller trassliga missförstånd. Den ena säger för mycket och den andra för lite. Den ena pratar rakt ut och den andra inte alls. Det är inte konstigt att det uppstår konflikter menar Elizabeth Kuylenstierna.

Maja Larsson

Du gestikulerar – alltså ritar du. Maja Larsson driver konstskola, föreläser om kommunikation och projektledning. Hon har skapat oändligt med bilder och översätter din verksamhet till bild. Hon lär dig helt enkelt att rita.

Anna-Lena Brundin

Föreläsningen handlar om sådant som hör livet till. Om lycka och livets mening och om små saker som visar sig vara stora. Om varför det fortfarande finns så få kvinnor i styrelserummen och varför kvinnor lever längre än män. Om hur vi föds till olika förutsättningar. Man kan födas till flicka eller pojke eller mittemellan. Till bortskämd stekarunge eller till maskrosbarn. Till misär eller rikedom. Till ledare eller undersåte, blyg eller kaxig, musikalisk eller tondöv. Livet är inte rättvist. Vissa är gladare än andra fastän de har alla skäl i världen att må dåligt medan andra är missnöjda och olyckliga trots framgång. 

Teambuilding med Torbjörn Nilsson

Plats: Uppsala Saluhall, Hyllan
Tid: 30 januari

Världens bästa konflikthantering

med Elisabeth Kuylenstjerna

Plats: Uppsala Slott (Cajsas Slottscafé)
Tid: 10 mars

Du gestikulerar – alltså ritar du

med Maja Larsson

Plats: Under planering
Tid: 12 maj

Livet är inte rättvist med Anna-Lena Brundin

Plats: Under planering
Tid: 22 oktober

 

Samarbetspartners

Relation Executive

 

© 2018 Relation

Relation AB

Sjukhusvägen 12K
Box 1201
751 42 Uppsala

Följ oss på sociala medier: