Relation Next är ett exklusivt affärsnätverk för chefer och talanger under 35 år. Ett nätverk som kommer att ge dig bra förutsättningar att knyta värdefulla kontakter inför framtiden och samtidigt ge dig kompetensutveckling. En plats i nätverket ger dig dessutom möjlighet att utbyta och dela erfarenheter med personer i samma ålder och med liknande ambitioner som du.

Medlemskap Som medlem i Relation Next har du tillgång till speciella aktiviteter, exklusiva bara för personer i Relation Next. Fyra av dessa är inspirationsträffar med kända profiler i samband med Relationsdagarna i Uppsala, som vi också avslutar med After work. Som medlem i Next har du även tillgång till Mötesplats Relations övriga event och mötesplatser. Se 2021 års program nedan. Är du intresserad av att bli medlem? Kontakta oss här. 

Kristoffer Schjött-Quist

Affärsrelationer i världsklass
Rutinerad. Har under 25 år sett över 1000 svenska företag från insidan. Kan det mesta om skillnaden mellan att skapa och krossa affärsrelationer.  

23 mars

Linda Hammarstrand

Att arbeta tillsammans – inte bara samtidigt 
HR-expert med i ledningsgruppen på Petter Stordalens Clarion med ansvaret att göra hotellkedjan till en ledande arbetsgivare i Norden. En lagspelare som kan det mesta om företagskultur. 

25 maj

Josh Lenn

Fail Gloriously!
Amerikansk skådespelarimport med rötterna i San Francisco. Har jobbat internationellt med varumärken som Spotify, H&M och McKinsey.

21 september

Elisabeth Kuylenstierna

Så blir du bäst på konflikthantering
Mycket bra på konflikter, personliga påhopp och trassliga missförstånd. Har jobbat som journalist, medlare, terapeut, coach, författare. Förmodligen bäst i laget när det hettar till. 

9 november

Affärsrelationer i världsklass med Kristoffer Schjött-Quist

Plats: Studenternas
Tid: 23 mars kl. 13.00-16.00
AW: från kl. 16.00

Att arbeta tillsammans – inte bara samtidigt med Linda Hammarstrand

Plats: Uppsala 
Tid: 25 maj kl. 13.00-16.00
AW: från kl. 16.00

Fail gloriously med Josh Lenn

Plats: Uppsala 
Tid: 21 september kl. 13.00-16.00
AW: från kl. 16.00

Så blir du bäst på konflikthantering med Elisabeth Kuylenstierna

Plats: Uppsala 
Tid: 9 november kl. 13.00-16.00
AW: från kl. 16.00

 

Samarbetspartners

Relation Next

 

© 2018 Relation

Relation AB

Sjukhusvägen 12K
753 09 Uppsala

Följ oss på sociala medier: