TEAM Relation

Spelarna i Relation FC är våra föreläsare, inspiratörer och utbildare. Här hittar du hela teamet bakom Relation och kontaktuppgifter.

Medlemmarna

Våra medlemmar som genom åren deltagit på våra event och seminarier. Här hittar du våra aktuella medlemsföretag.

sponsorerna

De har en särskild plats i vår hjärta. Hittills har vi kallat dem samarbetspartners – och det kommer vi nog fortsätta göra.

VI PRESENTERAR: RELATION FC.

 

Vi har valt att presentera Relation som om det vore en professionell fotbollsklubb. Vi har publik, ägare, medlemmar och supportrar, sponsorer och en spelartrupp.

Publiken och supportrarna är alla som genom åren deltagit i våra event och seminarier, åkt med på Relationsbåten, hängt med på temadagar och inspirationsresor. Totalt över 20 000, varav många kommit tillbaka år efter år. Den bakomliggande idén har hela tiden varit densamma: Att erbjuda dem program och aktiviteter som ger nya idéer, erfarenheter och kontakter.

Sponsorerna har en särskild plats i vårt hjärta. Hittills har vi kallat dem samarbetspartners – och det kommer vi nog fortsätta göra. För hos oss handlar sponsorskapet – eller samarbetsavtalet – inte bara om att synas, utan ännu mer om att vara med och utveckla, påverka och driva på ambitionen att Uppsala ska bli en ännu bättre stad att bo och jobba i. Vägen dit stavas samarbete.

Med företag och entreprenörer som har nya idéer och intressanta kontaktnät är vi beredda att ta samarbetet ytterligare ett steg. Idag ägs Relation FC – i verkligheten Relation AB – av Helena Axelid, Therese Sörensson och Magnus Axelid. Träffar vi någon som delar vår övertygelse om relationernas och kontakternas betydelse för framgång, kan vi tänka oss att utöka ägargruppen.

 

 

© 2018 Relation

Relation AB

Sjukhusvägen 12K
753 09 Uppsala

Följ oss på sociala medier: