Resans gång mot Studenternas

I 20 år har människorna bakom det som händer i Uppsala träffats hos oss på Relation för att inspireras och knyta nya kontakter. Ibland med varandra, ofta med de just nu intressantaste och mest efterfrågade föreläsarna och inspiratörerna. Nu kommer vi att få en ny hemmaarena; Studenternas – som i mer än 100 år varit en av uppsalabornas mest älskade mötesplatser.

Här bygger vi ett vardagsrum till oss och till dig som är medlem i Relation. Ett vardagsrum som kommer att fungera som kontor till företag som ser fördelar i att jobba tillsammans. Där vi kommer att kunna arrangera egna och andras aktiviteter. Följ oss på vägen dit!

4 januari 2021

Äntligen på plats. Flyttlasset har lämnat kära USIF Arena och vi har massor att fixa innan våra hyresgäster anländer den 11 januari.

 

Fredrik och Owe bygger skrivbord.

Platsbyggd pergola skapar rum i rummet.

December 2020

Byggstäden är klar och vi längtar….!

 

November 2020

Mycket har hänt sen sist vi var här. Magiskt fin träpanel har kommit upp, köket är utplacerat och det är tydligt hur “rummen i rummet” är planerade.  

 

Oktober 2020

Det blir många arbetsdagar på Brasserie21 som mer eller mindre har blivit vårt kontor i väntan på inflytt. 

September 2020

Vår första Relationsdag på arenan. 

 

April 2020

Besök tillsammans med arkitekter från Tengbom och projektledare från Bjerking och Sportfastigheter. 

April 2020

Första gången vi besökte lokalerna blev också en foto- och filmdag. Det kändes otroligt roligt att äntligen få vara på plats.

© 2018 Relation

Relation AB

Sjukhusvägen 12K
753 09 Uppsala

Följ oss på sociala medier: