TOP FLOOR STUDENTERNAS

En av Uppsalabornas mest älskade mötesplatser. Nu också vår.
I 20 år har människorna bakom det som händer i Uppsala träffats hos oss på Relation för att inspireras och knyta nya kontakter. Ibland med varandra, ofta med de just nu intressantaste och mest efterfrågade föreläsarna och inspiratörerna. Nu har vi fått vi en ny hemmaarena. Studenternas – i mer än 100 år en av uppsalabornas mest älskade mötesplatser.

Här – längst upp i huset – har vi våra egna lokaler. Några trappor ner finns lounge-, vip- och konferensytor för upp till 1 000 personer. Och nere vid Fyrisån i arenans norra hörn har Lotta Trillers Brasseri 21 redan öppnat med plats för 200 gäster. Skulle vi vid något tillfälle vara väldigt många fler kan vi boka hela arenan – där ryms upp till 13 000 personer.

KONFERENS 

På Top floor kommer vi att kunna arrangera egna och andras aktiviteter. Är du intresserad av att arrangera ett företagsevent med vår hjälp. Kontakta oss.

INNEBOENDE

Uppe på Top Floor bygger vi ett vardagsrum till oss själva och till dig som är medlem i Relation. Ett vardagsrum som kommer att fungera som kontor till företag som ser fördelar i att jobba tillsammans. Hör gärna av dig om det låter intressant. Självklart ska vi ha en inflyttningsfest när det tillåts.

© 2018 Relation

Relation AB

mail: info@relation.se