Det här är Relation

Från början berättade vi om människorna bakom det som händer. Nu minskar vi även avståndet mellan dem.

 

Styrkan i en relation möts i avståndet mellan dem som ingår i den. Är avståndet litet är relationen stark. Är avståndet stort är relationen ytlig och skör. Relation bygger vårt existensberättigande på en enkel insikt: det händer något när människor möts. 

Relation grundades år 1999 som ett lokalt affärsmagasin som gavs ut till beslutsfattare i Uppsala län. Målet var att lyfta regionens största och mest intressanta näringslivsprofiler. Läs mer om Relations historia här.

Är du intresserad av att bli medlem eller har du andra frågor? Kontakta oss här.

Det här är våra nätverk idag:

 

Mötesplats Relation

Mötesplats Relation är ett gränslöst nätverk för beslutsfattare i Uppsala län, med närmare 500 medlemmar fördelat på 320 företag och organisationer. Som medlem är du med och skapar Sveriges bästa mötesplatser som kryddas med inspirerande toppföreläsare.

Läs mer om mötesplats relation. 

 

Relation E18

Relation E18 kallar vi en del av Mötesplats Relation. Vi syftar då på företag och organisationer som är hemmahörande eller bedriver sin verksamhet i Enköping och Bålsta-regionen. Under året arrangeras 5 aktiviteter lokalt inom detta område, men samtliga av Mötesplats Relations medlemmar bjuds in att delta.

Läs mer om Relation E18.

 

Relation Executive

Relation Executive är ett nätverk exklusivt för dig som är vd, ägare eller högsta chef på orten. I dagsläget är Relation Executive en grupp på 50 personer som erbjuds 6 enskilda träffar per år.

Läs mer om Relation Executive. 

 

Relation Next

Relation Next är ett exklusivt affärsnätverk för chefer och talanger under 35. Det primära uppdraget för Relation Next är att fungera som en bro mellan den yngre generationen och den mer erfarna.

Läs mer om Relation Next.

Relation Golf Club

Ambitionen med RGC är att vara Sveriges bästa affärsgolfnätverk. Inte det största men det bästa. Vi kommer alltid att prioritera det lustfyllda före tävlingsmomentet, och vi kommer alltid att spela i lagform.

Läs mer om Relation Golf Club.

© 2018 Relation

Relation AB

Sjukhusvägen 12K
Box 1201
751 42 Uppsala

Följ oss på sociala medier: