Magnus Axelid

Relation AB

Ägare och grundare

Min bakgrund. 

Jag har jobbat med sälj och marknadsföring i hela mitt yrkesverksamma liv. Jag startade Relation 1999 och har under tiden bland annat utbildat mig till marknadsekonom. 2016 gav jag ut boken ”Varför ska vi dansa? Vi är ju redan ihop” En bok som berättar att likgiltigheten är det största hotet mot en relation.

 

Vad jag kan hjälpa till med?

Jag har jobbat med Relation i över 25 år. Under den här perioden har jag lärt känna många spännande personer som täcker det mesta man kan tänkas behöva hjälp med. Det roligaste i mitt jobb är när jag kan sammanföra människor som jag tror kan ha en stor nytta av varandra.

 

Vad har jag för mål?

Det kan låta märkligt att vilja att Relation ska bli en klubb för inbördes beundran, men det skulle faktiskt vara fantastiskt om alla i Relation jobbade för att höja varandra och hjälpa varandra till nya höjder. Jag vill att Relation ska vara något man har nytta av dagligen, något som gör livet roligare och bättre. Det händer något när människor möts.

 

Min passion. 

Måste säga golf på den här punkten. Jag har till och med skapat ett litet krypin i Järvsö som innehåller en golfsimulator mm, så att jag kan spela året runtJ. Jag tycker också mycket om mat och dryck och att uppleva nya platser. Det optimala är att kombinera golfen och maten på en ny spännande plats.

 

Så här vill jag helst bli kontaktad. 

Man når mig bäst via mejl eller telefon. Det är bara höra av sig. Magnus@relation.se /0706-662557

 

Fler personer

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.