Relation Executive är ett utbildande nätverk exklusivt för Dig som är VD, ägare eller högste chef på orten. Beslutsfattare inom olika branscher och med olika bakgrund träffas och ges möjlighet att bolla idéer, tankar och de utmaningar man har i sitt ledarskap/entreprenörskap. Innehållet i träffarna erbjuder alltid någon form av kompetensutveckling inom ledarskapet. Du får utbildning inom aktuella ämnen och delar du behöver hantera och arbeta med i din roll som ledare/chef. Gruppen består idag av drygt 40 personer från olika branscher, som i sin tur leder till väldigt spännande möten i gruppen.

Vad händer 2022? Vi har lagt ett speciellt år bakom oss. Nu är det dags att växla upp. Behovet av att mötas på riktigt är viktigare och kanske roligare än någonsin. 2022 behöver andas kreativitet och nytänkande i mycket. För många av oss är det som en nystart. Vi behöver energi för att både utveckla våra bolag men också oss själva.

Under 2022 ska vi få vägledning i hur man ska attrahera ung arbetskraft. Hur ska vi behålla de vi har och hur lockar vi nya. Vi ska prata och diskutera kring hur man skapar motivation på en arbetsplats nu i framtiden. Under hösten ska vi ha vår årliga resa tillsammans som ska ge tid till samtal och diskussioner på djupare plan och givetvis ska vi hela året, då vi ses, hämta kunskap och inspiration från varandra. 2022 ska egentligen handla om ledarskap, hela vägen. Hur ska man vara, göra, leda in i framtiden, både sig själv och andra?

Vi kommer smyga igång Executiveåret med en avslappnad afternoon Tea-träff där vi får möjlighet för diskussioner och samtal. Under våren kommer vi också få känna varandra rejält på pulsen när vi lagar mat ihop.  Här tränar vi på samarbete kombinerat med god mat, kreativitet och inspiration tillsammans med en av Sveriges absolut främsta kockar.

För är det inte när man skapar något tillsammans med andra som vi verkligen kommer varandra in på livet. Det liksom händer något när människor möts…

Välkommen till Relation Executive 2022

© 2018 Relation

Relation AB

Sjukhusvägen 12K
753 09 Uppsala

Följ oss på sociala medier: