Hur blir jag en del av Relation?

Du kan bli en del av Relation genom att bli medlem i nätverket eller gå in som partner på någon eller flera av våra mötesplatser.
Är du intresserad av att bli en del av Relation? 

Vad får jag i medlemskapet?

Som medlem i Relation får du:

  • Entré/biljett till samtliga nätverksträffar under året (enlig kalendariet).
  • Tillgång till ett stort affärsnätverk med kontakter inom alla branscher.
  • Plats/spelrätt i vår årliga golftävling samt padelturneringar.

Vad kostar det att gå med i Relation?

Priset för en plats i Relation är 19 500 kr/år ex. moms. Medlemskapet fungerar som ett abonnemang där man betalar månads- eller kvartalsvis- eller årsvis löpande.

Jag är inte medlem. Kan jag gå på Relations mötesplatser?

Relations mötesplatser är till för våra medlemmar. Till vissa av våra större evenemang kan medlemsföretag köpa extrabiljetter till kollegor.

Hur anmäler jag mig till Relations mötesplatser?

Inför varje event kommer du att få en digital inbjudan som har en anmälningslänk. Du kan även anmäla dig genom att gå in på relation.se och det event du vill anmäla dig till. Klicka på knappen ”anmäl dig” och fyll i uppgifterna. Klart!
Ni kan anmäla samma antal personer som ni har medlemsplatser i Relations nätverk. Är du osäker på hur många platser ni har? Kontakta oss.

Vad gör jag om jag inte kan komma på ett event?

När du går med i Relation betalar du för en plats i nätverket. Det innebär att din plats inte är personlig och att någon annan beslutsfattare kan gå istället för dig. Det är viktigt att du meddelar vem det är som kommer att gå i ditt ställe. Vi uppskattar att du hör av dig om du helt måste avboka din plats. Skicka mejl till info@relation.se.

Vilka kommer på Relations mötesplatser?

Relations syfte är att vara en gränslös mötesplats. Därför är beslutsfattare från företag, organisationer, kommun, landsting, kyrka och universitet alla representerade på våra mötesplatser.

© 2018 Relation

Relation AB

mail: info@relation.se