Frågor & Svar

Hur blir jag en del av Relation?

Du kan bli en del av Relation genom att bli medlem i nätverket eller gå in som partner på någon eller flera av våra mötesplatser. Är du intresserad av att bli medlem? Kontakta oss här.

Vad får jag i medlemskapet?

Som medlem i Relation får du:

  • Kostnadsfri tillgång till minst 8 mötesplatser per år.
  • Tillgång till Relations medlemsbibliotek/App.
  • Relations nyhetsbrev

Vad kostar det att gå med i Relation?

Priset för en plats i Relation är 1250 kr ex moms per månad (15 000 kr/år), med en frekvensrabatt om tre, fem eller tio platser.

Jag är inte medlem. Kan jag gå på Relations mötesplatser?

Relations mötesplatser är till för våra betalande medlemmar. Till vissa av våra större evenemang går det att köpa biljetter för dig som inte är medlem. Vad som gäller står angivet under varje enskilt evenemang.

Vad kostar det att bli partner till Relation?

Priserna kan variera beroende på vilken mötesplats du är intresserad av att synas på. Oftast ligger ett partnerskap på 50.000 kr och uppåt. Kontakta oss för mer information på info@relation.se.

Vad innebär det att vara partner på Relations mötesplatser?

Ett partnerskap innebär att du får exponering på våra mötesplatser. Vi hjälper gärna till med förslag på hur du kan synliggöra ditt företag på bästa sätt. Du kan gå in som partner genom att ställa ut i monter, vara värd för lunch, föreläsare, transport, lokal, kvällsunderhållning, golfhål etc. Endast fantasin sätter gränser.

Hur anmäler jag mig till Relations mötesplatser?

Om inget annat anges bokar du dig genom att gå in på relation.se/eventstart. Klicka på knappen ”anmäl dig” och fyll i uppgifterna. Klart! Ni kan anmäla samma antal personer som ni har medlemsplatser i Relations nätverk. Är du osäker på hur många platser ni har? Kontakta oss.

Vad gör jag om jag inte kan komma på ett event?

När du går med i Relation betalar du för en plats i nätverket. Det innebär att din plats inte är personlig och att någon annan kan gå istället för dig. Det är viktigt att du meddelar vem det är som kommer att gå i ditt ställe. Vi uppskattar att du hör av dig om du helt måste avboka din plats. Skicka mejl till bokning@relation.se.

Vilka kommer på Relations mötesplatser?

Relations syfte är att vara en gränslös mötesplats. Därför är beslutsfattare från företag, organisationer, kommun, landsting, kyrka och universitet alla representerade på våra mötesplatser.

© 2018 Relation

Relation AB

Sjukhusvägen 12K
753 09 Uppsala

Följ oss på sociala medier: