Medlemskap i Mötesplats Relation

Mötesplats Relation är ett lokalt affärsnätverk som sedan 2005 skapar mötesplatser för företag, kommun och organisationer i Uppsala Län.
Som medlem i Mötesplats Relation har du tillgång till alla aktiviteter som genomförs under året.

Träffarna erbjuder en variation av teman, från föreläsningar där talare och välkända personligheter delar med sig av verktyg inom relevanta ämnesområden, till sociala aktiviteter såsom padel och golf.
Syftet med träffarna är att kompetensutveckla individen men också i huvudsak skapa möjlighet till möten och kontaktskapande mellan beslutfattare inom olika branscher.

Priset för en plats i Mötesplats Relation är 19 500kr/år och plats och kan betalas månads-, kvartals-, eller årsvis. Platsen är inte personlig och kan nyttjas valfritt mellan flera beslutsfattare inom bolaget/organisationen. Det är även möjligt att teckna fler platser inom samma organisation.

 

Frågor om medlemskap

Hur blir jag en del av Relation?

Du kan bli en del av Relation genom att bli medlem i nätverket eller gå in som partner på någon eller flera av våra mötesplatser. Är du intresserad av att bli medlem? Kontakta oss här.

Vad kostar det att gå med i Relation?

Priset för en plats i Relation är 19 500 kr/år ex. moms. Medlemskapet fungerar som ett abonnemang där man betalar månads- eller kvartalsvis- eller årsvis löpande.

Hur anmäler jag mig till Relations mötesplatser?

Inför varje event kommer du att få en digital inbjudan som har en anmälningslänk. Du kan även anmäla dig genom att gå in på relation.se och det event du vill anmäla dig till. Klicka på knappen ”anmäl dig” och fyll i uppgifterna. Klart!
Ni kan anmäla samma antal personer som ni har medlemsplatser i Relations nätverk. Är du osäker på hur många platser ni har? Kontakta oss.

Vilka kommer på Relations mötesplatser?

Relations syfte är att vara en gränslös mötesplats. Därför är beslutsfattare från företag, organisationer, kommun, landsting, kyrka och universitet alla representerade på våra mötesplatser.

Vad får jag i medlemskapet?

Som medlem i Relation får du:

  • Entré/biljett till samtliga nätverksträffar under året (enlig kalendariet).
  • Tillgång till ett stort affärsnätverk med kontakter inom alla branscher.
  • Plats/spelrätt i vår årliga golftävling samt padelturneringar.

Jag är inte medlem. Kan jag gå på Relations mötesplatser?

Relations mötesplatser är till för våra medlemmar. Till vissa av våra större evenemang kan medlemsföretag köpa extrabiljetter till kollegor.

Vad gör jag om jag inte kan komma på ett event?

När du går med i Relation betalar du för en plats i nätverket. Det innebär att din plats inte är personlig och att någon annan beslutsfattare kan gå istället för dig. Det är viktigt att du meddelar vem det är som kommer att gå i ditt ställe. Vi uppskattar att du hör av dig om du helt måste avboka din plats. Skicka mejl till info@relation.se.

© 2018 Relation

Relation AB

mail: info@relation.se