Om oss


Varför pratar de inte med varandra?!
Frågan dök upp i huvudet på Magnus när han 1999, med sitt nystartade magasin Relation, intervjuade entreprenörer i Uppsala. Det var som att de levde i egna bubblor utan dialog eller samarbeten med varandra. Magasinet skulle lyfta entreprenörerna bakom företagen, personen Nisse – inte Nisses Bygg.

2005 avgick första Relationsbåten. En chartrad finlandsfärja med syfte att samla näringslivet i Uppsala på en och samma gång, då man var tvungen att prata med varandra. 1000 personer åkte med. Båten blev en succé, och med den föddes affärsnätverket Mötesplats Relation.

 

Båten har idag ersatts av mötesplatser på land. Nätverket har gått från inspiration i stora grupper, till kompetensutveckling i mindre konstellationer. Alltid med samma mål; att minska avståndet mellan människor och ha roligt tillsammans. För det är när vi har roligt tillsammans som vi vågar öppna upp och närma oss varandra. Det händer något när människor möts.

Idag drivs Relation fortfarande av Magnus och hans fru Helena.

Mötesplats Relation är Uppsalas bredaste affärsnätverk.
Nätverket finns för att kapa avståndet mellan beslutsfattare i Uppsala län. Som medlem är du med och skapar Sveriges bästa mötesplatser som kryddas med inspirerande toppföreläsare.

Ingenting säljer en produkt, tjänst eller idé bättre än goda relationer. Därför finns Relation – ett affärsnätverk dit såväl näringsliv, kommuner och region som myndigheter, kyrka, idrott och kultur är välkomna att skapa, underhålla och utveckla sina affärsmässiga relationer.

Relation skiljer sig från andra affärsnätverk genom att själva mötesplatsen alltid står i centrum. Relation ser alltid till att skapa spännande och trivsamma mötesplatser som du faktiskt vill gå på, inte borde eller måste.

Medlemskap  som medlem i Mötesplats Relation har du tillgång till ett antal aktiviteter, exklusiva för personer i Mötesplats Relation. Är du intresserad av att bli medlem? Kontakta oss! 

© 2018 Relation

Relation AB

mail: info@relation.se