ENERGIRIK?

ENERGIRIK?

Dags för Relationspadel. Den 20 mars så är det äntligen dags för vår padelkamp. Se till att träna på ordentligt fram till dess! Det kommer att bjudas på enklare frukost och nätverkande i en sportig och härlig miljö.
FRUSTRERAD?

FRUSTRERAD?

Tillsammans med Upsala GK Business Club arrangerar vi årets viktigaste företagsgolf på Upsala Golfklubb. Relation vs Upsala GK. Den 13 juni kommer vi spela den årliga matchen mot Upsala golfklubbs sponsornätverk. Vi är regerande mästare, något vi gärna...
ENERGIRIK?

REVANSCHSUGEN?

Den 5e november så är det äntligen dags för vår padelkamp. Se till att träna på ordentligt fram till dess! Det kommer att bjudas på enklare frukost och nätverkande i en sportig och härlig miljö.
RELATIONSPADELN

RELATIONSPADELN

Den 7/11 så är det äntligen dags för vår padelkamp igen, se till att träna på ordentligt fram till dess! Det kommer att bjudas på enklare frukost och nätverkande i en sportig och härlig miljö.
Torsdagsträning – start 10 februari

Torsdagsträning – start 10 februari

Träna med Anna & Chris hos oss på Relation torsdagsmorgnar under våren. Med start den 10 februari. Tillsammans med andra blir träning så mycket roligare. VI kommer att vara utomhus i området runt Studenternas. Med kroppen som redskap gör vi enkla övningar som kan...